• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

01.05.2023

10:00

DEVOJKA ZGRANUTA! Lupio mi je šamar, a majka hoće da mu oprostim, jer mi je vreme za udaju!

Ljubav

DEVOJKA ZGRANUTA! Lupio mi je šamar, a majka hoće da mu oprostim, jer mi je vreme za udaju!

Podeli vest

Devojka koja je raskinula sedmogodišnju vezu zbog nasilja, otkrila kako je roditelji ipak pritiskaju da se uda.

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, mnogi dele svoja iskustva iz svakodnevnog života.

I dok ima raznih stvari, kako pozitivnih, tako ima i onih manje lepih, poput priče ove devojke:

- Majka se naljutila na mene jer sam joj rekla da mi se ne meša u život. Imam 35 i nedavno sam raskinula vezu od 7 godina, jer me je udario. Ona me pritiska da pređem preko toga, da mi je vreme, da žene trpe zarad porodice itd. Poludela sam. Ja ne želim da živim kao ona, da trpim i da mi deca imaju traume, kao što smo imale ja i sestra. Pored toga i tata se naljutio na mene, ne pričaju danima sa mnom. Ja sam zgranuta, užasnuta. Želim i ja decu, porodicu, ali sa nekim ko isto to želi i ko nije nasilnik - napisala je devojka i dobila nekoliko komentara:

Foto: Shutterstock

tuga

- Žao mi je što nemaš podršku roditelja u ovakvoj situaciji. Moji bi se valjda sjatili i namlatili njega. Bolje sama do smrti, nego s takvim! Dobra odluka. Srećno u pronalasku onoga što želiš!

- Podrška za tebe, majka ti ne želi dobro. Sreća pa si ti drugačija od nje i prekinula si generacijski lanac trpljenja i prenošenja trauma na decu.

- Iz moje perspektive, žensko se nikada ne udara, to mi je ono naj naj naj jadniji čin koji neko može da uradi. Ako ti veza ne ide, popričaš, probaš da rešiš, ako ne svako na svoju stranu. Taj koji udara ženu je sve samo ne muškarac. 

- Ja bih i sa njima prekinula kontakt.

Šta biste joj vi savetovali?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17