• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

02.05.2023

14:38

BIVŠA NE DOZVOLJAVA MOM MUŽU DA VIĐA DETE! Novu ženu naziva klinkom, a ona je kriva za raspad porodice!

Shutterstock

Ljubav

BIVŠA NE DOZVOLJAVA MOM MUŽU DA VIĐA DETE! Novu ženu naziva klinkom, a ona je kriva za raspad porodice!

Podeli vest

Iako ima pravo da viđa dete vikendom, bivša žena mu brani, pa se nalaze krišom.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila problem koji njen muž ima sa bivšom ženom:

- Bivša žena mog muža se naljutila na njega i neće da mu daje dete vikendom, jer je oženio "klinku" i zbog toga je loš uzor sinu. Ja "klinka" sam samo 6 godina mlađa od njega, sa detetom imam odličan odnos, upoznala sam ga 5 godina posle njihovog razvoda, koji se desio zbog njene prevare. Znači nisam uzrok njihovog razvoda, pa da se sveti... Žao mi je da gledam muža ovakvog, on se trudi na sve načine da dođe do deteta, viđaju se krišom posle škole, dete ne ode na trening da bi došao kod nas, laže da je kod drugara da bi došao na ručak itd... Nije mi jasno koji problem ima - napisala je ova žena, a onda dobila i nekoliko komentara:

- Najlakše je to zakonski rešiti.

- Nema ona nikakav problem, samo je loša osoba.

Foto: Shutterstock

svađa

- Svaki put, kad je red da sin dođe kod njega, a majka ga ne pušta, on da zove policiju i kaže da bivša supruga neće da mu preda dete. Policija mora da dođe i majka mora da preda dete. Bez izuzetka tako da radi. Sve ovo proživljava i moj komšija, tako sam i videla kako se tuđi bes reši u trenutku. Dođu plavci.

- Moj očuh je imao to sa bivšom. Pustila sina da ide sa njim na odmor i namerno mu spakovala pocepanu odeću, pa je očuh tamo jurio da mu kupi normalnu.

- Evo odmah ove razvedene ženturače znaju šta ne valja, imaju iskustva. Odmah se napada otac deteta, majka je svetica. Žena je očigledno ljubomorna, jer ti izgledaš bolje od nje i mlađa si i zato te zove klinka, jer je ona već ofucana posle rođenja deteta. Znam da su žene zlo i da su ljubomorne, ako druga bolje izgleda, jer sam i sama žensko i osećam zavist i ljubomoru mojih poznanica, koje imaju decu i izdeformisale se nakon porođaja, pa ih sad muž ni ne gleda.

- Nekako sam sumnjičava u priču, da je on tako divan i krasan, a ona luda bivša. Uverila sam se koliko puta ljudi ne kažu celu priču, bilo da je reč o bivšima, porodici, nešto na poslu.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija