• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.05.2023

23:20

OVO NEMOJTE NIKAKO DA RADITE KAD VAS PARTNER OSTAVI - samo pogoršava stvari!

Ljubav

OVO NEMOJTE NIKAKO DA RADITE KAD VAS PARTNER OSTAVI - samo pogoršava stvari!

Podeli vest

Niko ne voli da ostane sa slomljenim srcem. Od svih taktika za suočavanje sa bolom, izaberite one koje vam najbolje odgovaraju i izbegavajte neke metode po svaku cenu, za vaše dobro.

Raskid može da bude veoma bolan i emocionalno iscrpljujući događaj - bez obzira na razloge, osećate se izgubljeno, zbunjeno i ranjivo. U ovakvim trenucima lako se donose loše odluke koje mogu samo da pogoršaju situaciju, te stoga sledi nekoliko stvari koje nikada ne bi trebalo da radite kada vas partner napusti.

Ne zadržavajte se na prošlosti

Možda biste želeli da se vratite u prošlost i razmislite o svim stvarima koje ste radili zajedno, o svim srećnim trenucima koje ste delili. Međutim, razmišljanje o prošlosti neće vam pomoći da prevaziđete trenutnu situaciju. Umesto toga, pokušajte da se fokusirate na sadašnjost i budućnost.

Foto: Shutterstock

Ne pratite bivšeg na društvenim mrežama

Ne kontaktirajte svog bivšeg

Nakon raskida je teško odustati od svakodnevne komunikacije sa bivšim partnerom, ali stalni kontakt će vam samo otežati da prebrodite situaciju. Ako želite da budete prijatelji nakon raskida, dajte sebi vremena da se oporavite pre nego što počnete da razgovarate.

Ne pratite svaki potez svog bivšeg na mrežama

Društveni mediji su postali sastavni deo naših života, ali to ne znači da morate da pratite svaki korak svog bivšeg nakon raskida. Praćenje njegove/njene aktivnosti na društvenim mrežama samo će vam dati lažni utisak da još uvek imate neki oblik veze.

Ne izazivajte svađe ili sukobe

Nakon raskida, lako je upasti u zamku svađe sa bivšim. Međutim, ovo nikome neće pomoći. Ako želite da izbegnete dalji bol i patnju, izbegavajte izazivanje svađa ili sukoba.

Foto: Shutterstock

Okrenite se osobama kojima verujete

Ne izbegavajte prijatelje i porodicu

Nakon raskida, možda ćete se osećati usamljeno i izolovano, ali izbegavanje prijatelja i porodice neće vam pomoći da se osećate bolje. Obratite se ljudima kojima verujete i razgovarajte o svojim osećanjima.

Raskid može da bude težak i bolan događaj u vašem životu, ali nikada ne gubite nadu. Vreme leči sve rane, a ako se koncentrišete na sebe i ne radite gore pomenuto, verujemo da ćete se brzo oporaviti i ponovo zaljubiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija