• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer Ljubav i zdravlje

23.11.2015

11:34

(FOTO) ENGLESKA TAJNA Ovo je London kakav ne poznajete!

Ljubav

(FOTO) ENGLESKA TAJNA Ovo je London kakav ne poznajete!

Podeli vest

Predstavljamo vam najromantičnija mesta u britanskoj prestonici, ona koja nisu na mapi obaveznih destinacija koje morate videti

 

(Najromantičnije) Mesto za poljubac

Kažu da ništa ne može jedno veče učiniti romantičnijim od malo ljubljenja. U Londonu možete videti parove koji se bukvalno ljubakaju posvuda, a najčešće ispred ulaza u metro stanicu nakon uspelog sastanka. Međutim, ako želite da vaš poljubac u Londonu bude baš specijalan, onda ćete voljeno biće poljubiti ispred devetometarske statue para kako se ljubi ispred železničke stanice Sent Pankras. Teško je i zamisliti neko prikladnije mesto za poljupce od ovoga.

(Najromantičnija) Šetnja

Londonske ulice su generalno dušu dale za romantične šetnje. Bez obzira na to da li lije kao iz kabla ili je vedro. Na njima ćete uvek zateći gomilu šarolikog sveta kako promiče pored vas. Ali ukoliko bi trebalo da se odlučimo za najromantičniju ulicu, onu koja je kao stvorena za prvi poljubac - neka to bude Kajnans mjuz u Kensingtonu. Mirna uličica popločana kaldrmom, okružena belim kućama i oivičena velikim saksijama punim raznovrsnog bilja. Prava destinacija za zaljubljene parove.

Shutterstock

(Najromantičniji) Restoran

Restoran "Endru Edmunds" u Sohou smešten je u zgradu iz 18. veka i tamo možete uživati u romantičnoj večeri uz svetlost sveća. Istorija ovog mesta, koja se oseća čim u njega kročite, samo će vas još više inspirisati na ljubav. Mnogi što su u ovaj restoran otišli na romantičan izlazak nastavili su da se u njega vraćaju. Čini se da "Endru Edmunds" poseduje energiju koja magično utiče na njegove posetioce.

Shutterstock

(Najromantičniji) Pab

Pab "Foks end ankor" u Klarkenvelu mnogima predstavlja idealno skrovište od radoznalih pogleda. U intimnosti separea parovi mogu pronaći idealan kutak za "poverljivo" ćaskanje. Mnogi ovaj pab opisuju kao sjajno mesto gde se možete zaljubiti gledajući potencijalnog partnera preko porcije ribe i pomfrita.

(Najromantičniji) Hotelski bar

U mnoštvu atraktivnih hotelskih barova po romantičnosti se izdvaja onaj u hotelu "Konot". Mnogi ga opisuju kao idealno mesto za izlazak udvoje jer odiše specifičnom atmosferom mističnosti. Osim toga, nudi izuzetnu ponudu koktela, a nije zanemarljivo ni to što se pića služe u veoma atraktivnim i nesvakidašnjim čašama. Ako se malo zanesete u piću i priči, lako se možete popeti u hotelsku sobu i dati oduška razbuktalim strastima.

Shutterstock

(Najromantičnije) Mesto za slatka šaputanja

I sami znate da svako malčice "pobrljavi" kad se zaljubi. Kao posledica ovoga obično dolazi i želja da se voljenom biću nežno na uvce šapuću razne ljubavne izjave. Idealno mesto u Londonu za ovakvu zabavu je svakako "Vispering galeri" u Katedrali Svetog Pola. U njoj ljubavnici mogu da stoje jedno preko puta drugog i razmenjuju nežne reči. Važno je samo da se ne zanesete previše i da vodite računa kako se ipak nalazite u crkvi.

(Najromantičniji) Pogled

Kažu da nema ničeg lepšeg i za ljubav inspirativnijeg od londonskog Grinič parka. Pogled sa ovog uzvišenja je fenomenalan, a šetnja kroz fantastično zelenilo još inspirativnija. Čak i najtvrđe duše se na ovom mestu smekšavaju, a onim romantičnijima oči su pune zvezda.

Shutterstock

(Najromantičnije) Mesto za uživanje nakon venčanja

Ako želite da početak braka učinite nesvakidašnjim i da uživate u tim trenucima na nekonvencionalan način, onda obavezno morate otići na vožnju specijalnim dabldekerom za upravo venčane. Pored toga što prevozi mladence na venčanje, ovaj autobus obezbeđuje i transport na destinaciju po želji kad se ceremonija okonča. Neretko se dešava da iz njega na ulicu lete bidermajeri, pa srećne prolaznice dobijaju neočekivanu zabavu.

IDEALNI GRADOVI za praznična vikend putovanja!

RUSKA ZIMA Zavirite u najromantičnije moskovske kutke!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija