• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stvarukusa.rs

22.06.2016

15:02

(VIDEO) TO NAM TREBA! Napravite prirodni preparat protiv komaraca!

Ljubav

(VIDEO) TO NAM TREBA! Napravite prirodni preparat protiv komaraca!

Podeli vest

Zaštitite se od uboda komaraca domaćim preparatom koji se lako pravi, a sastojke možete pronaći u svojoj kuhinji

Topli dani donose sa sobom i najezdu komaraca. Međutim, ne morate da kupujete skupe preparate kako biste sprečili ubode ovih insekata. Dovoljna su vam tri sastojka da napravite efikasno sredstvo protiv komaraca.

TRIK KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI! Stavite dva limuna u rernu i ostavite ih preko noći!

ZASADITE BILJKE OD KOJIH BEŽE INSEKTI! Bosiljak tera komarce!

Potrebno je: 

200 ml vode

1 kašika karanfilića

2 kašike alkohola ili rakije

Sipajte vodu u šerpicu ili džezvu, dodajte kašiku karanfilića i uključite ringlu na najjače dok ne provri. Kada počne da vri smanjite temperaturu ringle i kuvajte 10 minuta na blagoj vatri. Sklonite sa ringle, procedite i ostavite da se hladi. Kada se prohladi, dodajte alkohol ili rakiju i sipajte u bočicu sa raspršivačem. Prirodni preparat protiv komaraca je spreman za upotrebu.

Pre upotrebe prirodne kozmetike konsultujte svog lekara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija