• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

26.12.2017

14:35

PET STVARI koje ne bi trebalo da oblačite na posao!

Ljubav

PET STVARI koje ne bi trebalo da oblačite na posao!

Podeli vest

Jedno istraživanje otkriva da žene u proseku 14 minuta dnevno razmišljaju o tome šta da obuku na posao

Muškarci ovoj temi dnevno posvete 9 minuta.

Tu nije kraj zanimljivostima. Tako je 9 odstožena u istraživanju priznalo da ih je šef poslao kući da se presvuku, jer nisu bile dolično obučene. 

Osim toga, 28 odsto žena na poslu je doživelo neželjene komentere na svoj izgled, dok je njih 16 odsto dobilo upozorenje od strane nadređenih da više ne oblače odeću koja otkriva. 
Zanimljivo, 15 odsto ispitanika istaklo je da im nisu potpuno jasna pravila kancelarijskog oblačenja u njihovoj kompaniji, dok je njih 9 odsto priznalo da nemaju pojma šta bi trebalo da obuku n posao. 

Istraživanje je pokazalo i da će ženama ćešće nego muškarcima biti upućeno pitanje jesu li umorne ili bolesne, ako na posao dođu ležernije i jednostavno obučene. 
Ispitanici su otkrili i šta smatraju potpuno neprihvatljivom odećom za posao: 

1. Kratke pantalone 

2. Majica s kapuljačom/trenerka 

3. Majice s natpisima 

4. Šeširi i kape 

5. Japanke 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija