• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vecernji.hr

01.12.2018

12:47

SADA ZNATE ŠTA TREBA DA RADITE! Muškarci su 10 puta srećniji ako su pored OVAKVE ŽENE!

Ljubav

SADA ZNATE ŠTA TREBA DA RADITE! Muškarci su 10 puta srećniji ako su pored OVAKVE ŽENE!

Podeli vest

Mnogi će pri odabiru partnera pažnju usmeriti na izgled, ali mnogi će reći kako je izgled zapravo najmanje bitna stavka

Muškarci koji imaju punije žene češće se smeju od muškaraca s mršavim suprugama i znatno su srećniji, pokazalo je najnovije istraživanje. 

Naučnici sa Univerziteta National autonomus u Meksiku ispitali su na stotine parova i došli do zanimljivih zaključaka - muškarci čije su izabranice punačke srećniji su od ostalih i to čak 10 puta. 

Mršave žene češće su rezervisanije, fokusiranije na izgled i manje ekspresivne, što utiče i na njihov odnos s muškarcem s kojim su u vezi, navodi se u zaključcima. 


Sa druge strane, punije žene lakše rešavaju probleme i konflikte u vezama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
anadrog

pre 5 godina

U narodu postoji verovanje da su puniji ljudi generalno blagorodniji ,koje nije samo besmislica vec ima svoje korene u biologiji i stoga mogu da prihvatim ovakav zakljucak uz izuzetke koji postoje u svakom opstem pravilu.Zivotni tok,naravno utice svojim naprednim formulama zdavijeg zivota na osvescenost pojedinca kontrolisanom konzumiranju hrane ,kao faktoru koji doprinosi zdravlju i zato je ovo stanoviste manje ocigledno ,sto ne znaci da skroz irelevantno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija