• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

06:20

Žene otkrile razloge zbog kojih su prekinule vezu sa partnerom! Neki od njih će vas iznenaditi

Profimedia

Ljubav

Žene otkrile razloge zbog kojih su prekinule vezu sa partnerom! Neki od njih će vas iznenaditi

Podeli vest

Među razlozima za prekid ljubavne veze ima raznih - od banalnih do zaista bitnih.

Portal "Buzzfeed" je pitao svoje čitateljke da im otkriju koja je bila kap koja je prelila čašu i nakon koje su prekinule veze i brakove sa svojim partnerima.

Evo njihovih odgovora:

 - Bila sam u bolnici, imala sam trudove, a on je više pažnje posvećivao košarkaškoj utakmici na TV-u nego rođenju svog sina. Sutradan kad smo išli iz bolnice, čim smo ušli u kuću, pitao me šta ima za večeru. To je bio kraj s njim i njegovim omalovažavanjem - ispričala je jedna žena.

 - Bila sam u braku s njim gotovo četiri godine kad smo doživeli saobraćajnu nesreću u kojoj sam skoro umrla. Njemu je više bilo stalo do auta nego mene - navela je jedna žena.

Foto: Shuterstock

 

 

 - Rekao mi je da me želi povesti na krstarenje kako bih proslavila diplomu... ali samo ako pre toga oslabim - podelila je jedna čitateljka svoje iskustvo.

 - Bili smo zajedno oko šest meseci. Većinu vremena sam provodila s njim, a ne sa svojim prijateljima. Kada bih se našla s prijateljima, pričali bismo ceo dan ili noć da bismo nadoknadili to što se dugo nismo videli. Dečko je bio ljubomoran i nepoverljiv. Jedne noći dok sam bila napolju sa prijateljima, primila sam nekoliko poruka i poziva od dečka. Govorio je da se moja mačka povredila i da krvari po tepihu. Bila sam u šoku i počela sam da paničim. Došla sam kući i našla sam mačku bez ikakve rane. Suočila sam se s njim, a on je samo rekao da je bio zabrinut za mene. Lagao je da je moja mačka povređena samo kako bi me sprečio da provodim vreme s prijateljima - ispričala je jedna žena.

Foto: Shuterstock

 

 

 - Bili smo zajedno sedam godina, od čega dve u braku. Kap koja je prelila čašu bila je kad sam posekla ruku i morala da odem na operaciju. Bila sam toliko uplašena što ću biti pod anestezijom. Čekali smo dva sata pre operacije, a on je sve vreme igrao igrice na telefonu. Kad su došli po mene, samo je rekao: 'Ok, vidimo se kasnije', ustao i otišao.

Bez zagrljaja, poljupca. Nije mi mogao pružiti ni mrvicu utehe kad je to bilo potrebno. I nakon operacije me je ostavio samu, iako je predlog lekara da osoba ne bude sama narednih 24 sata nakon anestezije -ispričala je jedna žena svoje loše iskustvo.

 - Trenutak kad sam prekinula bio je kad mi je rekao: 'Ti si žena. Treba da znaš gde ti je mesto' za vreme jedne svađe. Kad je to izgovorio, znala sam da je gotovo - navela je jedna čitateljka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija