• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2024

20:00

Oplakivala pokojnog muža, a onda otkrila stravičnu istinu! Ceo život joj je bila laž - izdaja koja razara do kostiju (VIDEO)

freepik

Ljubav

Oplakivala pokojnog muža, a onda otkrila stravičnu istinu! Ceo život joj je bila laž - izdaja koja razara do kostiju (VIDEO)

Podeli vest

Nakon smrti muža, žena je u njegovom laptop-u otkrila da ju je sve vreme varao sa nekoliko drugih devojaka.

 

 

Gubitak supružnika je veoma teška stvar, a jedna žena je pored suočavanja sa tugom za svojim mužem, imala još jednu patnju. 

Ona je nakon njegove smrti otkrila da ju je takoreći sve vreme varao sa drugim devojkama, ujedno lažući i njih i nju, ali i kupujući im razne poklone.

Žena je prevaru otkrila preko njegovog laptopa, a svoju priču podelila sa pratiocima na društvenoj mreži TikTok.

Jedna od laži bila je i navodna "nesreća" zbog koje je njegov partner navodno u "u komi", zbog čega je on ostao "sasvim sam". Ili još jedna navodna neistina koju je njen pokojni muž ostavio u svojim prepiskama - da ga je njegova žena prevarila, a ne da je on taj koji vara.

-  Ostavila me je zbog drugog muškarca. Ovo je drugi put da je napustila mene i našu ćerku.

Međutim, ni tu se nije zaustavio, pa je svoje druge devojke informisao kako je zarobljen u "braku bez ljubavi", pa čak i da je ona preminula, a da on je on ostao "samohrani tata".

Foto: freepik

tuga

Nakon što je prečešljala sve njegove razgovore na društvenim mrežama, njegova udovica odlučila je da pregleda i bankovne izvode, koji su takođe bili puni iznenađenja. Naime, prema njenim rečima, ispostavilo se da je njen pokojni muž trošio "stotine dolara" na sajtove za odrasle. Njen voljeni muž takođe je trošio novac i na poklone za svoje "onlajn devojke".

- Dok sam se spremala da isključim računar, na ekranu mi se pojavila još jedna poruka: "Tako mi nedostaješ, dušo. Facetime večeras." U tom trenutku sam shvatila da nikada zapravo nisam poznavala pravog njega. Još sam ljuta, ali nikada neću dobiti odgovore na svoja pitanja - rekla je u svom "TikTok" videu i dodala:

- To je ostala velika frustracija, nisam mogla ni da ga pozovem na odgovornost niti da mu uručim papire!

Uprkos svemu, ona je priznala da joj je ovo saznanje pomoglo da ga brže preboli, a danas je ponovo udata i u srećnom braku.

Kako je ona to opisala, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija