• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2024

08:59

Spavala sa preko 800 muškaraca i ne namerava da stane! Masturbira svaki dan, a evo zašto ženama to isto preporučuje (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Ljubav

Spavala sa preko 800 muškaraca i ne namerava da stane! Masturbira svaki dan, a evo zašto ženama to isto preporučuje (VIDEO)

Podeli vest

Andrea Sanšajn (54) je neko ko uvek daje prednost seksu. Sada je otkrila zašto ni u poznim godinama ne bi odustala od prednosti zdravog seksualnog života.

Andreu Sanšajn mnogi nazivaju najseksipilnijom bakom na svetu. Ona je otkrila koje su to sve prednosti zdravog seksualnog života

Seks dolazi sa mnogim prednostima

Prednosti za organizam su da snižava krvni pritisak, obezbeđuje bolji san i čak poboljšava vaš imuni sistem. Kako sve to vodi samo pozitivnim stvarima, jedna baka je otkrila zašto svakodnevno doživljava orgazam.

 

 

Andrea voli da govori o svom seksualnom životu nakon što je ranije priznala da je "spavala sa preko 800 ljubavnika" od razvoda pre nekoliko decenija.

Nikad neće odustati od seksa 

Brazilka je u razgovoru za Daily Star podelila razloge zbog kojih nikada ne bi odustala od seksa – i čak je dala nekoliko saveta ljudima.

 

 

- Nikada nisam odustala od seksa. Seks i orgazami su moje gorivo protiv stresa. Ako nemam partnera, svakodnevnu masturbiram najmanje tri puta dnevno kada imam vremena. Čak sam o tome pričala i u svojim storijima u poslednje vreme, koliko je važno dozvoliti sebi da se kroz to skroz oslobodite tenzije - rekla je ona. 

Prirodan način života

Andrea je rekla da želi da dokaže ženama da je da to vide kao normalan način života. Nije vam potreban partner da biste bili u skladu sa vašim potrebama. Mnoge žene možda nemaju partnera.

- Masturbacija je važna, iako žene zaista osećaju zadovoljstvo da istražuju bez stida, prirodna stvar koja nas samo jača - rekla je Andrea.

Redovni orgazami mogu čak dovesti do duhovnih koristi. Tvrdila je da postoji nekoliko knjiga koje govore o energetskoj snazi seksa.

 

 

 

- Orgazam je jedno od najvitalnijih i najprirodnijih zadovoljstava koje možemo da doživimo. Često govorim da je zaista vredno upoznavanja ove jednostrane strane zadovoljstva - objasnila je Andrea. 

- Postoji snažna i ohrabrujuća veza za one koji se usude da probiju ovu barijeru. Današnje tržište industrije pomaže nama ženama da bolje upoznamo sebe u seksualnom smislu - otkrila je seksi baka. 

Ljubav prema sebi je najvažnija

Govoreći o ljubavi prema sebi, Andrea je takođe rekla da ono omogućava ženama da nauče o svom zadovoljstvu. Budući da mnoge žene nisu svesne orgazama i takva seksualna komunikacija je ključna.

- I danas imamo žene koje samo iz stida daju zadovoljstvo da se izraze na ovu temu. Ali vredi zapamtiti kada imate svoju seksualnu samokomunikaciju, nema razloga da se stidite, u potpunosti ste uključeni u svoj element, bez publike koja bi aplaudirala ili zviždala - zaključila je ona. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija