• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2024

22:00

Izgleda kao avion, a nevina u 33. godini! Biće samo sa onim koji ispuni ovih 10 uslova! (FOTO)

danyellenoble/tiktok

Ljubav

Izgleda kao avion, a nevina u 33. godini! Biće samo sa onim koji ispuni ovih 10 uslova! (FOTO)

Podeli vest

Danijel Nobl (33) tvrdi da nikada nije bila intimna. Ipak, sada je spremna za pravog muškarca, ali samo ako ispuni sledeće uslove.

Jedno je sigurno, u današnje vreme je veoma retko da čujemo za neku devojku da je devica, kamoli da se čuva u njenoj 33. godini. 

Danijel Nobl (33) nikada nije bila intimna sa muškarcem, a tvrdi da je srećna i sama. Ipak, volela bi da u nekom momentu stupi u vezu, ali kako govori, nikako neće pristati na ljubavni odnos sa bilo kim ili na vezu na jednu noć. 

 

 

@danyellenoble New bronco who dis💁🏼‍♀️💙 📸: @KindsayBugeja #relatable #fyp #single #bronco #fordbronco #facts #junobeach ♬ Beautiful Things - Benson Boone

 

Otkrila je šta treba da poseduje idealan muškarac.

- On mora da bude porodično nastrojen, iskren, dobrodušan, visok, fit, da vodi putovanja, da bude odvažan, da nije pre bio oženjen, da je duhovit i da me poštuje. Nekada me je bilo sramota da kažem ljudima da sam devica, pa bih samo lagala i rekla da nisam, ali shvatila sam da nema ništa loše u tome i da mnogi muškarci to zapravo poštuju - rekla je.

Nju nikada nisu zanimali izlasci i od ranog detinjstva je bila zainteresovana samo za učenje. Ono što je veoma zanimljivo, ona nikada nije ni dobila poziv za dejt od nekog muškarca. 

 

 

 

- Jako sam izbirljiva, znam šta želim. Imam visoke standarde i ne petljam se sa bilo kim. Mnogi moji prijatelji koriste aplikacije za dejt i idu kući sa tipom prve večeri, ali to jednostavno nisam ja. Nisam neko ko ide sa nekim na dejt i odlazi odmah u krevet. U godinama sam kada znam da će to vredeti, kada nađem pravu osobu. Tako dugo nisam imala dečka, već sam se navikla i naučila puno o sebi - rekla je.

Kada nekoga upozna, odmah iskreno iznese svoje zahteve.

- Muškarcima odmah kažem na prvom dejtu i ako im smeta, onda odem. Ako ne, onda ću videti kako će proći ostali sastanci. Ne želim da završim sa nekim od koga ću se kasnije razvesti, kao što su se moji roditelji razveli pre oko 10 godina. Mislim da je to stvarno uticalo na to što sam sama. Iskreno, ponekad mislim da mi je bolje da sam sama jer sebi sve mogu da priuštim. Ne treba mi neko da me veže - objasnila je i dodala da je njena najduža veza bila "tri izlaska".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija