• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

23.08.2023

15:45

Bezuslovna ljubav i poverenje! Devojčica psu popravlja zube, operiše ga i neguje, a on joj sve dozvoljava - bez pogovora (VIDEO)

Youtube Printscreen/ South China Morning Post

Ljubimci

Bezuslovna ljubav i poverenje! Devojčica psu popravlja zube, operiše ga i neguje, a on joj sve dozvoljava - bez pogovora (VIDEO)

Podeli vest

Koliko jaka može da bude veza i poverenje između deteta i psa, pokazuje i ovaj dvojac, koji je brzo osvojio srca svih ljudi na društvenim mrežama.

 

 

 

I dok se njene vršnjakinje uglavnom igraju lutkama, Momo je devojčica koja se već sada priprema za buduće zanimanje doktorke i to zahvaljujući svom psu Kolačiću, ali i svom posvećenom tati. 

Momo obožava da se igra doktora, međutim ona je to podigla na sasvim drugi nivo. 

Njen korgi je najbolji pacijent kojeg ima, mada mu se ponekad pridruže tata i drugi prijatelji i rodbina.

Tata je taj koji pravi razne aparate za svoju ćerku, pa joj je tako ispunio želju i od kartona napravio CT skener. 

Pored doga, Momo ima sve što je potrebno za "popravku zuba", "merenje pritiska" i previjanje, a par puta je čak izvršila "carski rez" na svom psu, koji je tom prilikom postao ponosan roditelj mačke i pilića. 

Pored doktorskog poziva, Momo je nadarena i za šminkanje i friziranje, pa tako cela njena porodica, a i korgi Kolačić, uvek izgledaju tip top. 

Nema sumnje da između ove devojčice i psa, postoji veliko poverenje. 

Evo kako izgledaju zajedno:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija