• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.05.2024

17:30

Snimak koji tera suze na oči! Plakaćete od smeha kad vidite šta je jedna riba uradila mačkama (VIDEO)

tiktok/printscreen/user3552581943014

Ljubimci

Snimak koji tera suze na oči! Plakaćete od smeha kad vidite šta je jedna riba uradila mačkama (VIDEO)

Podeli vest

Mačke su poznate kao izuzetno zanimljive životinje koje nas svojim neobičnim ponašanjem svakodnevno iznenađuju. Pregršt smešnih video snimaka ima upravo sa njima, a jedan koji je osvanuo na društvenoj mreži Tiktok pobrao je mnogobrojne simpatije.

Naime, na snimku koji je postavio nepoznati autor vide se tri mačke okupljene oko veće činije u kojoj se nalazi živa riba, a koju sa slašću ližu posmatrajući sa svakim pokretom jezika kako ona reaguje. 

Dok su mačke jedva čekale da im se pripremi obrok, riba je iznenada poskočila i iskočila iz činije rasteravši mačju družinu koja se prestravila. 

Mačke su popadale sa stola munjevitom brzinom, a snimak je nasmejao do suza sve koji su ga pogledali. 

U video prilogu ispod teksta pogledajte kako je cela situacija izgledala: 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50