• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.07.2024

11:00

Urnebesan snimak mačka pokorio internet! Pokušao da izbegne kupanje, ono što je uradio je totalni hit (VIDEO)

Shuterstock

Ljubimci

Urnebesan snimak mačka pokorio internet! Pokušao da izbegne kupanje, ono što je uradio je totalni hit (VIDEO)

Podeli vest

Jedan mačak uspeo je da nasmeje milione na TikToku svojim bezuspešnim pokušajima da izbegne kupanje i pobegne iz tuš kabine.

Činjenica da mačke ne vole kupanje je opšte poznata, a mnoge od njih imaju strah od vode. Jedan od njih je i mačak čiji je snimak osvojio društvene mreže.

Naime, stranica Pubity podelila je snimak koji prikazuje mačka koji uzalud pokušava da pobegne iz tuš kabine, pre nego se konačno "predao" i prihvatio sudbinu.

 

@pubity He accepted his fate in the end 🤣🐈 #RoadTo15Million #Pubity ♬ original sound - Pubity

 

 

- Morao sam da okupam mačka jer je bio jako prljav, ali on nije bio previše srećan zbog toga - napisao je vlasnik uz snimak koji je na TikToku pregledan više od 4 miliona puta.

Mačke ne vole vodu

Veterinari tvrde da postoji nekoliko razloga zašto mačke ne vole vodu. Jedan od njih je da mačke potiču od pustinjskih divljih mačaka što bi značilo da nikada nisu razvile prirodni interes ili iskustvo sa vodom. Članak koji je objavilo Kanadsko veterinarsko medicinsko udruženje sugeriše da poreklo mačaka može igrati ulogu u njihovoj averziji prema vodi.

Stručnjaci ističu da se ona oseća kao da nosi mokro ćebe na ramenima sve dok se dlaka ne osuši. Osim toga, mokra dlaka brzo smanjuje telesnu temperaturu mačke.

Kupanje remeti prirodnu rutinu negovanja vaše mačke - nakon što izađu iz vode, većina mačaka odmah počne da radi na svom uređivanju, neprestano se ližući kako bi povratile normalan miris i vratile prvobitni izgled dlake.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija