• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2023

08:06

Čoveče, da li ti stariš? Bred Pit se pojavio i napravio haos - glumac izgleda nikad bolje, žene u transu (FOTO)

EPAIMAGES

Moda i lepota

Čoveče, da li ti stariš? Bred Pit se pojavio i napravio haos - glumac izgleda nikad bolje, žene u transu (FOTO)

Podeli vest

Holivudski glumac Bred Pit, koji je dobio filmsku ulogu vozača Formule 1, viđen je u kostimu, kakve nose takmičari u trkama bolida na snimanju u Silverstonu tokom vikenda Velike nagrade Britanije.

Pit i njegov kolega Demson Idris primećeni su u belim i crnim trkačkim odelima na stazi u Nortemptonširu, preneo je Bi-Bi-Si. Njih dvojica su u trkačkim odelima predstavljali izmišljeni tim, dok su se nalazili u društvu pravih vozača Formule 1 u Silverstonu.

Tim APKSGP imao je svoju garažu između Mercedesa i Ferarija, a vozači su bili u bolidima Formule 2, koje je modifikovao Mercedes.

 

Pored toga što je s filmskom ekipom bio na trci u nedelju, Pit je viđen kako šeta u masi i u četvrtak, a snimanje se odvijalo na stazi tokom pauza u stvarnim trkama.

U produkciji trenutno neimenovanog Eplovog filma pomaže i sedmostruki svetski šampion Luis Hamilton.

Film se radi u saradnji sa F1, a dobitnik Oskara Bred igra ulogu vozača veterana koji se vraća na stazu nakon 30 godina odsustva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija