• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2023

17:00

Frizerka otkrila navike mušterija! Jedna stvar je posebno grozna (VIDEO)

Shutterstock

Moda i lepota

Frizerka otkrila navike mušterija! Jedna stvar je posebno grozna (VIDEO)

Podeli vest

Frizerka je otkrila navike mušterija - neke od njih baš nerviraju zaposlene u frizerskom salonu.

Ako ste se ikada pojavili u frizerskom salonu kasno, bolesni ili sa prljavom kosom, imamo vesti za vas. Iako ste možda imali jako dobar razlog za tako nešto, verovatno ste razbesneli svog frizera, Reč je o navikama koje svi, koji su zaposleni u frizerskom salonu mrze, piše Mirror.

Frizerka Telesa Braun je u svom videu na TikToku objavila nekoliko ključnih grešaka mušterija, a video je nazvala "5 stvari koje radite, a koje frizeri potajno mrze."

Ona ne savetuje klijentima da se pojave na farbanju sa prljavom kosom.

- Razumem da vam frizeri godinama govore da to radite. Niste vi krivi, ali ja sam tu da to ispravim. Boja kose bolje deluje na čistoj kosi, pa za najbolje rezultate imajte čistu kosu. Takođe, odvratno je doći sa prljavom kosom - rekla je ona.

Foto: Shuterstock

 

 

Frizerka kaže i da joj pomaže ako jasno objasnite šta želite kada rezervišete svoj termin. Telesa se obrušila na one koji traže potpuno drugačiju stvar od onoga što su rezervisali. Na primer, ljudi koji naručuju frizuru, ali onda traže još i farbanje kose, ili naručuju pramenove, a zatim žele korekciju boje.

Ovo je tako teško. Teško je, posebno ako smo samozaposleni, reći ne jer su to obično stvari koje želimo da radimo, ali vreme je drugačije za svaku uslugu. Molimo vas da unapred kontaktirate svog frizera i on će obično moći da izađe na kraj sa vašim zahtevima - rekla je Telesa.

 

 

Što se tiče vremena, trebalo bi da pokušate da dođete na termin na vreme.

- Razumemo da se razne stvari dešavaju, ali obično zauzet frizer ima pun dan mušterija, a kašnjenje duže od pet minuta zapravo utiče na ostatak našeg dana -  istakla je Telesa.

Na kraju, ona se osvrnula na klijente koji kažu da niko ne zna da im ošiša ili farba kosu.

- To je velika crvena zastava jer to obično znači da verovatno nećete biti srećni šta god da uradim. Naravno, dajemo sve od sebe, a verovatno ste ranije imali peh sa frizerima koji to ne rade. Radite šta želite, ali rekla bih da je u 99 posto slučajeva problem u vama - navela je frizerka.

Foto: Shutterstock

 

 

Video je pogledao veliki broj ljudi, a jedan komentator je napisao:

  - Nisam znao da boja deluje bolje na čistoj kosi. Hvala.

 Drugi korisnik se složio:

  - Čista kosa i mene iznenađuje! Uvek su mi govorili da ne perem kosu najmanje 2 dana pre farbanja.

Neko drugi je prokomentarisao: 

- Postoji mnogo razloga zašto sam prestao da budem frizer posle 34 godine. Ova gospođa kaže kako se svi osećamo, bravo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija