• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2023

20:00

Veći volumen kose za par minuta! Frizer otkriva tri ključna poteza

Shuterstock

Moda i lepota

Veći volumen kose za par minuta! Frizer otkriva tri ključna poteza

Podeli vest

Pena za oblikovanje, običan gust češalj i vešte ruke lako i brzo mogu doprineti da kosa izgleda bujno čak i kad je nema mnogo...

Ako vam je vlas kose tanka, velika je verovatnoća da će frizura izgubiti volumen već dan posle pranja i feniranja. Ipak, to ne znači da je morate ponovo prati. Žulijan Farel, frizer holivudskih zvezda poput Dženifer Lorens i Tejlor Svift, otkrio je nekoliko trikova uz koje, za samo nekoliko minuta, vaša kosa može izgledati bujno.

Ako imate 10 minuta: koristite penu za oblikovanje kose

Ovo će vam dobro poslužiti između dva pranja. Prvo pokvasite koren kose običnom vodom, a zatim nanesite penu za volumen na dlan jedne ruke, a drugom raspoređujte pomalo pene na koren kose ravnomerno po celoj glavi.

Foto: Shutterstock

Pena će vam dobro poslužiti između dva pranja

Rukama raščešljajte kosu i fenom je sušite tako da odižete pramen po pramen pod uglom od 90 stepeni. Kad se osuši, uključite hladan vazduh na fenu i tako sušite oko minut. Popravite prstima i problem je rešen.

Ako imate 5 minuta: natapirajte

Za ovo vam treba mali češalj sa sitnim gustim zupcima. Uzimajte pramen po pramen od čela prema temenu i blago tapirajte od korena kose uz dlaku oko pet centimetara. Držite pramenove podignute za 90 stepeni, a češalj vodoravno, a kad završite sa svim pramenovima, lagano raščešljajte kosu nadole i poprskajte lakom.

Foto: Shutterstock

Suvi šampon za instant volumen

Ako imate 2 minuta: nanesite suvi šampon

Nanesite suvi šampon od korena do vrha vlasi. Držite bočicu udaljenu 20 centimetara od glave dok ga nanosite. Savijte glavu nadole i masirajte prstima koren s obe ruke da bi šampon upio masnoće i pomogao da se kosa odigne. Na ovaj način postižete instant volumen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija