• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

31.12.2023

09:40

Budite spremne za praznike! Manikirka otkriva šta je popularno ove sezone - sa jednom bojom nema greške (FOTO)

Privatna arhiva

Moda i lepota

Budite spremne za praznike! Manikirka otkriva šta je popularno ove sezone - sa jednom bojom nema greške (FOTO)

Podeli vest

Ukoliko se odlučite za vatrenu crvenu, manikirka Bojana Jakovljević kaže da sigurno nećete pogrešiti.

Iako dame preko cele godine vode računa o svojim noktima, praznični period je ipak nešto posebno. 

Ovo potvrđuje i manikirka Bojana Jakovljević, koja je za Informer.rs otkrila da se termini popunjavaju sve više, a naročito kako se približava Nova Godina. 

Foto: Foto: Privatna arhiva

Bojana Jakovljević

Razlog je naravno taj, što svaka devojka želi da ima lepe i uredne nokte, koji će joj se uklopiti uz odabranu odevnu kombinaciju. 

- Što se oblika noktiju tiče, sve zavisi od toga šta devojke više vole, ali ono što sam primetila jeste da većini ipak bolje stoje ovalni i takozvane "balerina". Ovaj oblik vizuelno izdužuje kako nokte, tako i same prste, pa deluju ženstvenije, ali ni sa kockastim nećete pogrešiti - navodi Bojana i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

nokti

- Mnoge devojke dođu ne znajući ni koju boju žele, niti kakvu šaru, što je iskreno i teško za mene, jer treba da pogađam kakav je njihov ukus. Međutim, sa jednom bojom nijedna devojka ne može da pogreši, a u pitanju je naravno vatrena crvena. Ova boja se uklapa uz sve druge boje, pa je možete kombinovati uz bilo koju odeću. 

Ipak, ukoliko niste ljubitelj toliko jarkih nijansi, Bojana ističe da je onda tamnija zelena, pravi izbor za vas:

- Na ovakvu, zelenu podlogu, možemo da radimo razne šare, od pahuljica, jelkica, a mnoge devojke vole i kapicu od Deda Mraza. Kao poseban detalj moram da izdvojim i šljokice, bez kojih praznično raspoloženje jednostavno ne bi bilo potpuno - kaže Bojana. 

Pogledajte neke od njenih predloga, za predstojeće praznike:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15