• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

11:00

Džulija Roberts zablistala na naslovnoj strani, pa otkrila tajnu mladalačkog izgleda! A evo zbog čega se nikad nije pojavila gola u nekom filmu (FOTO)

Reuters

Moda i lepota

Džulija Roberts zablistala na naslovnoj strani, pa otkrila tajnu mladalačkog izgleda! A evo zbog čega se nikad nije pojavila gola u nekom filmu (FOTO)

Podeli vest

Džulija Roberts je za februarsko izdanje britanskog magazina "Vog" snimila naslovnu stranu, a u opširnom intervjuu je prvi put govorila o detaljima iz svog života.

Holivudska miljenica Džulija Roberts retko otkriva detalje svog privatnog života u javnosti, a svaka njena izjava za medije se željno iščekuje.

Glumica se pojavila na naslovnoj strani februarskog izdanja britanskog magazina "Vog". Zablistala je u bordo metalik sakou, sa bujnom valovitom kosom i prepoznatljivim širokim osmehom.

Foto: EPA

 

 

Na fotografijama koje je snimila za ovaj magazin, Džulija je u nekoliko veoma atraktivnih modnih izdanja, u opuštenom kućnom ambijentu.

Na jednoj slici nosi dugu crvenu haljinu čiji veliki šlic otkriva duge i zategnute noge. Na drugoj fotografiji ona je u plišanom odelu petrolej boje ispod kog je elegantna satenska košulja. Na fotografiji snimljenoj u kupatilu Džulija je u beloj haljini i belim sandalama. 

 

 

 

U velikom intervjuu koji je dala za "Vog" Džulija Roberts je govorila o lepoti i mladolikosti, ali i o karijeri.

U šali je otkrila koja je tajna njenog blistavog izgleda.

 - Kiseljenje u teglama. Tako da stavljam glavu u teglu svake druge subote u 18 časova. To čini čuda. Ali miris je užasan - našalila se glumica.

A zatim je ozbiljno dodala:

- Dobri geni, ispunjen život i – i to obično kažem u šali – verujem u ljubav. Verujem da me moj muž voli i da se brine za mene na način koji me čini duboko, duboko srećnom. I kad god vidite nekoga ko je srećan, nije važno koliko ima godina.

Na pitanje koja je još tajna njenog izgleda ona je navela da je ključ mladosti u ljudima i iskustvima, a da genetika dodatno pomaže.

 

 

Zatim je dodala da je mnogi koji je ne poznaju na neki način doživljavaju kao blisku osobu.

 - Mislim da postoji nešto u meni što uvek omogućava drugima da se osećaju prijatno ili da me doživljavaju kao nekoga ko im je blizak. Ako me neko vidi u prodavnici i odjednom kaže: 'Zašto si se tako ošišala?, to nije zato što pokušavaju da budu nepristojni, to je zato što imaju osećaj da me na neki način poznaju. To je onaj osećaj razumevanja nekoga koga ne poznaješ. Ali nikad se ne osećam kao da glumim samu sebe -rekla je Džulija.

Njene filmske uloge danas dobro pamte i cene, a tokom bogate karijere četiri puta je bila nominovana za Oskara. Dobila ga je zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu Erin Brokovič. Ali, tokom karijere je bilo i situacija u kojima se nije osećala najprijatnije.

 

 

Džulija je ispričala da je skoro odbila ulogu nadmene zvezde Ane Skot u filmu "Noting Hil".

 - Izgledalo je tako čudno. A nisam ni znala kako da igram taj lik - rekla je.

Glumica je dodala da je toliko mrzela da se oblači kao filmska zvezda da je odlučila da obuče svoju odeću u sceni u kojoj izgovara kultnu rečenicu iz filma: „Ja sam samo devojka koja stoji ispred momka i traži od njega da je voli."

 

 

Džulija je govorila i o feminizmu i rekla da je to razlog zbog kog je odbila da snima golišave scene.

 - Nikada ne bi trebalo da kritikujemo tuđe izbore, pa ni ja to ne radim na taj način. Za mene je odluka da se ne skinem u filmu ili da budem ranjiva, izbor koji sam napravila za sebe - objasnila je dodavši da je odlučila da takav izbor napravi i zbog svoje dece.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija