• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

08:49

Kakva gracioznost i elegancija! Helen Miren potvrdila titulu najveće dame crvenog tepiha u dramatičnoj toaleti (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Kakva gracioznost i elegancija! Helen Miren potvrdila titulu najveće dame crvenog tepiha u dramatičnoj toaleti (FOTO)

Podeli vest

Helen Miren je u petak prošetala crvenim tepihom Kanskog festivala. Slavna glumica prisustvovala je događaju ispred Palais des Festivala za svetsku premijeru francuske animirane drame "La Plus Précieuse des Marchandises".

Slavna glumica Helen Miren je juče prošetala crvenim tepihom na 77. Kanskom filmskom festivalu i sve prisutne ostavila bez teksta. 

Njena haljina sa rukavima napravljena je od satena u boji ametista koji se ukrštao oko struka i formirao oko ramena V izrez. Duga haljina imala je suptilan prorez koji je otkrivao njene cipele. 

Da bi upotpunila haljinu, Helen je nosila crne štikle koje su imale kaiš sa delikatnom kopčom preko prednjeg dela stopala. Dodatno je začinila sa svetlucavom dijamantskom ogrlicom i odgovarajućim minđušama.

Sedamdesetosmogodišnja glumica je davne 1984. osvojila nagradu Filmskog festivala u Kanu za najbolju glumicu za svoj nastup u filmu "Kal". Pored glumačke veštine, poznata je i po karakterističnom osećaju za stil, od prefinjene elegancije do nekonvencionalnog izgleda. Prošle godine na festivalu Helen Miren se pojavila na tepihu sa ofarbanom kosom u raznim nijansama plave boje koje su se idealno slagale sa haljinom na projekciji filma "Jeanne du Barry" koje je ukombinovala sa metalik štiklama.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija