• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2024

15:00

Postignite izgled fatalne Italijanke! Ovladajte stilom šminkanja Monike Beluči - ovo su 3 glavne cake (VIDEO)

profimedia

Moda i lepota

Postignite izgled fatalne Italijanke! Ovladajte stilom šminkanja Monike Beluči - ovo su 3 glavne cake (VIDEO)

Podeli vest

Šminka Monike Beluči je ženstvena, mistična i jednostavna. Brojni tutorijali na društvenim mrežama otkrivaju tajnu diskretne, a efektne šminke slavne glumice.

Monika Beluči, jedna od najlepših žena na svetu, ima poseban način šminkanja kojim naglašava oči i ten, kao i puna usta.  

Nežan i prirodan izgled

Šminka inspirisana lepotom Monike Beluči podrazumeva zamrljano, čokoladno smeđe oči našminkane "smokey eye" tehnikom. Ten je satenski, a rumenilo prirodno i jedva vidljivo. Usne su u boji mesa, naglašene olovkom.

 Monika Beluči je počela ovako da se šminka još u devedesetim godinama prošlog veka, a sličnim tonovima ostala je verna do danas.

Foto: profimedia

 

Evo kako da se našminkate kao slavna italijanska lepotica:

Ten

Lagana podloga koja kreira iluziju savršenog tena dopunjuje se bronzerom i tamnim ružičastim rumenilom nanetim na jagodice, jedva vidljivo.

Smokey eye ("Zadimljen pogled")

Oči se šminkaju tako da se lice podigne, a oči izduže.

Leticija Karnevale, slavna šminkerka koja je radila sa Monikom dugih 20 godina, je rekla:

- Uvek koristim braon olovku da napravim duboke, zadivljujuće oči, prekrivene senkom koja je ponekad u boji šampanjca, a ponekad tamna, zlatno - braon.

 Zatim se koristi kremasta čokoladna olovka za oči.

Usne

Slavna glumica uglavnom nosi ruž u prirodnoj boji, boji mesa.

Takođe se nanosi ružičasta olovka za potpuniji efekat i bolji konačni izgled usana. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!
Tenis

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!

Italijanski teniser Janik Siner (23) u jeku doping afere odlučio je da napravi određene promene u svom stručnom štabu, a kako navodi dobro upućeni "Eurosport", jedno od novih imena biće doskorašnji saradnik Novaka Đokovića (37), Italijan Marko Paniki (60)!

24.08.2024

10:55

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija