• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2024

09:04

Skoro pa gola - bez blama! Pojavila se u Veneciji prekrivena samo parčetom tkanine (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Skoro pa gola - bez blama! Pojavila se u Veneciji prekrivena samo parčetom tkanine (FOTO)

Podeli vest

Megan Ria, postala je senzacija nakon pojavljivanja u provokativnoj odevnoj kombinaciji na Filmskom festivalu u Veneciji.

Megan Ria je mlada italijansko-kubanska balerina i manekenka, poznata iz talent šoua "Amici 22", jednog od najgledanijih programa u Italiji.

Zahvaljujući svojoj lepoti, brzo je postala internet senzacija, a sinoć je na Filmskom festivalu u Veneciji privukla svu pažnju.

Megan je nosila provokativan crni korset koji je izgledao kao da je zalepljen za njenu kožu, dok je rukama pridržavala gornji deo. Kada se okrenula, otkrila je potpuno gola leđa, što je jasno pokazalo zašto je stalno pridržavala korset.

Sve je na njom bilo top

Dole je nosila svilenu zlatnu suknju koja je izgledala kao haljina spuštena na kukove, dajući utisak da će svakog trenutka skliznuti. Njena smela kombinacija možda je donela novi smisao trendu "gole haljine". Outfit je upotpunila crnim salonkama i cirkonskim nakitom.

Poseban akcenat dala je afro frizura u čiroki stilu, dok je šminka u zemljanim tonovima dodatno istakla njenu lepotu.

Osim plesne karijere, Megan se bavi modelingom, sarađujući sa brendovima kao što su Laura Biagiotti, Calvin Klein, Benetton i Guess. Takođe se pojavila u nekoliko muzičkih spotova, uključujući one za pesme italijanskih izvođača poput Elodie i J-Ax.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Trener Partizana: Uradili smo sve da vratimo Lučića i Milutinova
Partizan

Trener Partizana: Uradili smo sve da vratimo Lučića i Milutinova

Partizan je prethodnih godina uradio sve da vrati Vladimira Lučića i Nikolu Milutinova, ali kad nešto ne ide, onda ne ide, otkriva pomoćni trener Partizana Vladimir Androić! Prvi saradnik legendarnog Željka Obradovića poručuje da je klub iz Humske nameravao da vrati dvojicu dugogodišnjih reprezentativaca, ali da pošto to nije uspeo, okrenuo se pojačanjima iz inostranstva.

04.09.2024

10:01

Planeta

Zabava

Džet set

Preminuo Bora Čorba
Estrada

Preminuo Bora Čorba

Legendarni roker, frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, preminuo je danas, 4. septembra, u 72. godini.

04.09.2024

08:26

Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira
Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira

Fruškogorski manastiri nisu samo mesta duhovnosti koja se pohode svaki put kada je potrebno pronaći utočište i duševni mir, već i značajni centri istraživanja i proučavanja prošlosti. Zahvaljujući istrajnosti i kontinuitetu postojanja, oni danas baštine i od zaborava čuvaju neke od najvažnijih priča iz davnina, značajnih kako za Frušku goru, tako i za Vojvodinu i čitavu Srbiju.

03.09.2024

23:07