• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2024

09:00

Lejdi Gaga se pojavila sa rogovima na crvenom tepihu! Cela u crnom, nikoga nije ostavila ravnodušnim! (FOTO)

Shutterstock

Moda i lepota

Lejdi Gaga se pojavila sa rogovima na crvenom tepihu! Cela u crnom, nikoga nije ostavila ravnodušnim! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Lejdi Gaga (38) je oduvek važila za veoma ektrentičnu pevačicu, koja mami sve poglede gde god da se pojavi. Sada je bila glavna aktrakcija na fimskom festivalu u Veneciji.

Festival u Veneciji uveliko traje, a sama publika je imala prilike da uživa u filmovima koji će se naći u trci za prestižni Oskar. 

Ipak, čini se da su sada u prvom planu bile sami akteri, njihove haljine i ljubavne priče. 

Spekulisalo se prethodnih dana o eventualnom susretu Anđeline Džoli i Breda Pita, zatim o njegovoj novoj partnerki, o golim haljinama i strastvenom poljupcima. Onda je na scenu stupila kontroverzna pevačica.

Lejdi Gaga se pojavila u ekscentričnoj haljini

 

Njena ekstravagantna crna haljina svima je oduzimala dah, a na glavi je imala šešir u obliku đavolih rogova, koji su po rubovima protkani čipkom. Malo je reći da su svi pogledi bili upereni ka njoj.

Mnogima omiljena pevačica je nedavno objavila da se verila, a sada je prvi put bila u javnosti sa novim partnerom Majklom Polanskim.

Osim vereničkog prstena i svog budućeg supruga, Gaga je prošetala i novu-staru frizuru i izgledom oduševila sve fanove.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!
Politika

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!

U Hanioti je jutros stigla delegacija iz Srbije koja je sinoć krenula iz Jagodine -, 650 članova, a u delegaciji su zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi više udruženja iz Jagodine -udruženja pčelara, gljivara, kinološkog društva, dobrovoljnih davaoca krvi, privrednici, radio amateri. I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima, rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u uključenju za TV Prva.

05.09.2024

10:57

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija