• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2024

10:10

Putovanje kroz vreme je moguće! Putnici na jednom avionskom letu su Novu godinu proslavili dva puta (FOTO)

Shutterstock

Putovanja

Putovanje kroz vreme je moguće! Putnici na jednom avionskom letu su Novu godinu proslavili dva puta (FOTO)

Podeli vest

Avion japanske aviokompanije, koji je leteo iz Tokija za Los Anđeles, poleteo je prvog januara 2024. godine, a sleteo 31. decembra 2023. godine.

Uzevši u obzir veliku vremensku razliku između Los Anđelesa i Tokija, putnici koji su leteli između ova dva grada proslavili su Novu godinu u Tokiju, a potom se vratili u staru godinu - ponovo su dočekali prvi januar na drugom kontinentu. 

Radi se o avionu koji je iz Tokija poleteo u 1:06 posle ponoći prvog januara, a u Los Anđelesu je sleteo u 17:12 sati 31. decembra.

 

 

Na stranici "Flightradar24.com" podeljena je informacija o ovom letu uz opis: 

Putovanje kroz vreme je moguće.

Isto se dogodilo prošle godine kada je avion iz južnokorejskog grada Seula prvog januara leteo u San Francisko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija