• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com

27.11.2019

09:29

SUPER DORUČAK! Obrok gotov za samo 15 minuta

Recepti

SUPER DORUČAK! Obrok gotov za samo 15 minuta

Podeli vest

Fantastičan i ukusan obrok koji se brzo i lako sprema

Sastojci:

zemičke
jaja, po jedno za svaku zemičku
iseckana crvena paprika
narendan sir

iseckan luk
so i biber

PET načina da poboljšate ukus KAJGANE i napravite vrhunski doručak

Priprema:

Zagrejte rernu na 200 stepeni i pripremite sve sastojke. Isecite vrh svake zemičke i izvadite hleb iz sredine, ali koru nemojte sasvim istanjiti da sastojci ne bi iscurili.

Napunite svaku zemičku sirom i paprikom, dodajte jedno umućeno jaje, malo vlašca odgore i začinite sa malo soli i bibera. Stavite zemičke u prethodno zagrejanu rernu i pecite 10-15 minuta dok se jaja i hleb ne zapeku.

Po želji možete dodati neku šnitu preprečene slaninice ili rukolu, kao i drugu svežu salatu koju volite.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija