KROMPIR SA KAJMAKOM! Prste da poližeš  - neverovatnog ukusa i mirisa

Pixabay

12:49 Recepti 0

Informer | 05. 11. 2021.

KROMPIR SA KAJMAKOM! Prste da poližeš - neverovatnog ukusa i mirisa

Skoro svi volimo krompir, još ako mu dodate kajmak, ukus će biti fantastičan

Sastojci:

šest krompira

300 g pilećeg belog mesa

200 g kajmaka

šolja kuvanog graška šolja

iseckane kuvane šargarepe

100 g slanine so,

biber

maslinovo ulje 

Pixabay

Krompir

Operite krompir i skuvajte ga sa korom. Piletinu izgrilujte, pa isecite na trake. U činiji pomešajte skuvano povrće i piletinu, zatim posolite i pobiberite.

Skuvani krompir presecite na četiri dela i unutra stavite po kašiku smese od mesa i povrća, pa preko ravnomerno rasporedite kajmak. Preko kajmaka stavite proprženu slaninu.

Poprskajte maslinovim uljem i pecite oko deset minuta na 200 stepeni. Služite toplo uz sezonsku salatu.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.