Zovu je OTVORENA ili lažna! Neobična POSNA SARMA koja je BOLJA od KLASIČNE! (VIDEO)

Printscreen You Tube/bakina kuhinja

17:54 Recepti 0

bakina kuhinja/informer.rs | 05. 12. 2021.

Zovu je OTVORENA ili lažna! Neobična POSNA SARMA koja je BOLJA od KLASIČNE! (VIDEO)

Neobična posna sarma je idealna za slavsku trpezu, ali i za svaki dan... Uživajte!


Potrebno je:


manja glavica kiselog kupusa

500 g ribe po želji

glavica crnog luka

100 g pirinča

glavica crnog luka, slatka mlevena paprika

tucana ljuta paprika, so, biber ulje

Printscreen You Tube/bakina kuhinja

Priprema:

1. Kupus iseći na rezance. Ukoliko je preterano kiseo, trebalo bi ga oprati u hladnoj vodi. Nakon toga, potopite kupus, dodajte ulje, pa dinstajte oko 30 min.

2. Dodati crvrenu mlevenu i tucanu ljutu papriku, biber i lovorov list. Obariti ribu i očistiti od kostiju. Ispržiti glavicu crnog luka, dodati malo crvene mlevene paprike, biber, so, pa u to staviti očišćenu ribu. Promešajte sastojke.

3. Oprati pirinač pa ubaciti . Beli luk očistiti i iseckati, pa pola staviti u ribu a pola u kupus. U zemljani sud, može i šerpa, sipati pola kupusa, pa istresti ribu odozgo. Nakon toga, prekriti rubu sa ostakom kupusa. Potom bi trebalo da poravnate sastojke, pa sipajte dve čaše vode. Zapeći u rerni oko 50 min. na 220 stepeni.

POGLEDAJTE VIDEO:


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.