
Printscreen You Tube/bakina kuhinja
Zovu je OTVORENA ili lažna! Neobična POSNA SARMA koja je BOLJA od KLASIČNE! (VIDEO)
Neobična posna sarma je idealna za slavsku trpezu, ali i za svaki dan... Uživajte!
Potrebno je:



manja glavica kiselog kupusa
500 g ribe po želji
glavica crnog luka
100 g pirinča
glavica crnog luka, slatka mlevena paprika
tucana ljuta paprika, so, biber ulje

Printscreen You Tube/bakina kuhinja
Priprema:
1. Kupus iseći na rezance. Ukoliko je preterano kiseo, trebalo bi ga oprati u hladnoj vodi. Nakon toga, potopite kupus, dodajte ulje, pa dinstajte oko 30 min.
2. Dodati crvrenu mlevenu i tucanu ljutu papriku, biber i lovorov list. Obariti ribu i očistiti od kostiju. Ispržiti glavicu crnog luka, dodati malo crvene mlevene paprike, biber, so, pa u to staviti očišćenu ribu. Promešajte sastojke.
3. Oprati pirinač pa ubaciti . Beli luk očistiti i iseckati, pa pola staviti u ribu a pola u kupus. U zemljani sud, može i šerpa, sipati pola kupusa, pa istresti ribu odozgo. Nakon toga, prekriti rubu sa ostakom kupusa. Potom bi trebalo da poravnate sastojke, pa sipajte dve čaše vode. Zapeći u rerni oko 50 min. na 220 stepeni.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
cooking.rs/informer.rs | Ponedeljak, 29. 11. 2021.
-
ićeipiće/informer.rs | Ponedeljak, 29. 11. 2021.
-
ićeipiće/informer.rs | Ponedeljak, 29. 11. 2021.