UKUS KOJI ĆETE DUGO PAMTITI! Uz pohovani SIR IZ RERNE uživaćete u SVAKOM ZALOGAJU! Jednostavno je!

Shutterstock

09:00 Recepti 0

iće&piće/informer.rs | 17. 01. 2022.

UKUS KOJI ĆETE DUGO PAMTITI! Uz pohovani SIR IZ RERNE uživaćete u SVAKOM ZALOGAJU! Jednostavno je!

Pripremite sa zadovoljstvom pohovani sir iz rerne, recimo za doručak ili večeru...


Potrebni sastojci:

- 4 deblje četvrtaste kriške sira trapista
- 2 jajeta
- 2-3 kašike brašna
- 4-5 kašika prezle
- 2 kašike ulja
- so i biber

Shutterstock

Priprema:

Rernu uključite da se greje na najjače (što je za standardne obične rerne 250-280 stepeni).

U jednoj posudu umutite jaja i ulje sa malo soli i bibera. U drugu posudu stavite brašno, a u treću prezle. Kriške sira uvaljajte u brašno, zatim u jaja i na kraju u prezle.

Ispohovan sir poslažite u tepsiju i stavite u zagrejanu rernu. Pecite na istoj temperaturi desetak minuta ili dok prezle ne porumene. Poslužite uz omiljeni sos.

Prijatno!



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.