• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2022

22:17

KROMPIR U SOSU OD PARADAJZA! Rapsodija ukusa! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Recepti

KROMPIR U SOSU OD PARADAJZA! Rapsodija ukusa! (VIDEO)

Podeli vest

Krompir je jedna od najukusnijih namirnica rado viđena na našim trpezama. Možete ga spremati na razne načine, a mi vam predlažemo da ga spremite u sosu od paradajza

Takođe, ovako pripremljeno jelo možete da jedete kao obrok, a toliko se lako sprema da ćete mu se stalno vraćati. 

Sastojci:


1,3 kg krompira 
2 crna luka 
1 šargarepa 
1 čen belog luka 
2 kašike paradajz paste 
1 kašičica timijana 
1 kašičica slatke paprike 
500 ml vode 
lovorov list
1 veza peršuna 

Priprema:


Crni luk i šargarepu sitno iseckajte i propržite. Kada povrće omekša dodajte i sitno seckan beli luk. Nakon minut, dva dodajte i krompir koji ste prethodno oljuštili, oprali i isekli na kockice. Sipajte preko paradajz pastu, posolite, pobiberite, pospite timijanom i slatkom paprikom, pa dobro pormešajte, da se sve lepo sjedini. Sipajte vodu i dodajte lovorov list. Krčkajte dok ne krene da vri, pa poklopite i krčajte još 40 minuta. Pospite seckanim peršunom. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija