KANELONI sa SPANAĆEM! Lagani obrok za svačiji ukus!

Shutterstock

22:00 Recepti 0

iće&piće | 02. 10. 2022.

KANELONI sa SPANAĆEM! Lagani obrok za svačiji ukus!

Čuveni recept italijanskih baka, koji se i danas s velikom ljubavlju priprema širom sveta... Uživajte u kanelonima sa spanaćem!

Sastojci: 

400 ml paradajz-pelata
600 g rikote
250 g spanaća
50 g parmezana
pakovanje kanelona
200 g gaude
so, biber, bosiljak

Shutterstock

Kaneloni sa spanaćem

Priprema: 

Polovinu paradajz-pelata usitniti i rasporediti na dno adekvatne vatrostalne činije. Sjediniti rikotu, parmezan, iseckan spanać, so, biber i bosiljak. Dobijenom smesom napuniti kanelone, pa ih ređati u činiju. Preliti preostalim usitnjenim pelatom, posuti rendanom gaudom, te peći u rerni na 190 stepeni oko 25 minuta.

Uživajte! 


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.