
bakina kuhinja
KROMPIR NA RAŽNJIĆU! Ukusan obrok koji morate da probate - odlično ide uz meso (VIDEO)
Ukoliko ste ljubitelj krompira, onda možete da napravite jedan na ražnjiću. Ne samo što zanimljivo izgleda, nego je fantastičnog ukusa.
Krompir
ml. paprika



ml. biber
3 čena izdrobljenog belog luka
ulje
štapić za roštilj

bakina kuhinja
Priprema:
Krompir očistiti i iseži na tanje krugove. Posuti začinom ili posoliti, dodati bibera, papriku i ulje. Sve izjednačiti i i probosti na roštiljski štapič.
Uzanu tepsiju obložiti papirom i spustiti krompir. Beli luk izdrobiti dodati kašiki dve vode, dobro izmešati i preliti preko krompira.
Poprskati još malo uljem. Peći na 220 stepeni 30 minuta. Podići rešetku za jednu više.
Savet:
Kod serviranja u svaki tanjir stavite po jedan ražnjić krompira kao prilog ili uz meso.
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
informer.rs | Sreda, 29. 03. 2023.
-
informer.rs | Sreda, 29. 03. 2023.
-
informer.rs | Sreda, 29. 03. 2023.