• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.10.2023

06:20

Moćna salata Kejt Midlton! Recept koji je postao viralan na mrežama (VIDEO)

Reuters/shutterstock

Recepti

Moćna salata Kejt Midlton! Recept koji je postao viralan na mrežama (VIDEO)

Podeli vest

Salata Kejt Midlton postaće vaš novi omiljeni obrok koji se priprema brzo i lako.

Posle tri porođaja princeza od Velsa nije dobila ni kilogram viška, a dame širom sveta se pitaju kako joj to polazi za rukom? Osim toga što je oduvek bila naklonjena sportu i vodi računa o ishrani. Kada je reč o zdravoj hrani, Kejt ne greši, a ono što najradije ima na meniju je salata od lubenice i fete.

Kejt Midlton uživa u pripremanju hrane, te kad god je u mogućnosti provodi vreme u kuhinji i kuva za svoju porodicu, a kada želi brz i zdrav obrok odlučuje se za pomenutu salatu.

Foto: EPAimages

 

 

Sastojci za moćnu salatu Kejt Midlton su sledeći:

- 1 avokado

-1/2 krastavca

- 1 mala lubenica

- 1 pakovanje fete (oko 150 grama)

Dresing:

- 2 kašike maslinovog ulja

- 2 kašike jabukovog sirćeta

- 1 limeta

- šaka nane

- so i biber

 

 

Salata Kejt Midlton je postala viralna na TikToku i Instagramu izgleda primamljivo na oko zbog božanstvenog kolorita, a ukoliko servirate u crnim činijama prizor je posebno "instagramičan". Kremasta tekstura avokada i fete lepo dopunjuje hrskavu svežinu lubenice i krastavca, a idealan je obrok u bilo koje doba godine.

Ova salata dobra je i za kožu

Lubenica i krastavac obezbeđuju mnogo vlage što je izuzetno dobro za ten. Jabukovo sirće takođe blagotvorno deluje na kožne probleme poput fleka i akni. Dodajte tome avokado koji snižava krvni pritisak i obezbeđuje zdrave masti i dobili ste savršen obrok. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija