• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

13.07.2016

17:24

POSAO IZ SNOVA! Olandov lični frizer zarađuje oko 10.000 evra!

Zanimljivosti

POSAO IZ SNOVA! Olandov lični frizer zarađuje oko 10.000 evra!

Podeli vest

Lični frizer francuskog predsednika Fransoaa Olanda koji mu pravi frizuru od njegovog dolaska na vlasti u maju 2012. godine zaradjuje mesečno oko 10.000 evra, što je približno plati jednog ministra u francuskoj vladi, preneo je danas francuski satirični nedeljnik "Kanar anšene"

List je naveo da je frizer Olivije B. potpisao ugovor kao Olandov lični frizer u maju 2012. godine i da pored plate, frizer ima druge privilegije, kao što je nadoknada za boravak u Jelisejskoj palati.

Vest o mesečnoj zaradi Olandovog frizera potvrdila je i francuska vlada.

- To što je rečeno je tačno. U Jelijsejskoj palati postoji sada frizer što nije bio slučaj s ranijim predsednicima - izjavio je portparol vlade Stefan Le Fol.

OLAND NAKON ZAVRŠETKA SAMITA: Proces širenja EU se nastavlja!

- Razumem da ljudi postavljaju pitanja i da postoje osude. Svako od nas ide kod frizera, zar ne - rekao je Le Fol i dodao da predsednik države "ipak nije bilo ko".

Francuski list je dodao da frizer mora da bude Olandu na raspolaganju 24 sata dnevno i da često putuje s njim tokom državnh poseta.

Frizer posle isteka ugovora ne sme da otkrije detalje svog rada kao i eventualne informacije koje su do njega došle tokom borakva u Jelijseskoj palati, dodao je "Kanar anšene".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija