• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rts

18.05.2019

08:06

USTALA IZ MRTVIH! Šokantna ispovest žene koja je DOŽIVELA KLINIČKU SMRT! Evo šta je videla!

Zanimljivosti

USTALA IZ MRTVIH! Šokantna ispovest žene koja je DOŽIVELA KLINIČKU SMRT! Evo šta je videla!

Podeli vest

Žena koja je na kratko umrla posle duge bolesti vratila se u život sa tvrdnjom da je videla Isusa i postala vernica

U pitanju je žena koja nikada nije bila vernik sve dok, kako kaže, nije doživela prosvetljenje i tokom kliničke smrti ugledala Isusa. Nakon što se borila sa rakom grla, Vivijan je doživela komplikacije tokom kojih je njeno srce prestalo da radi. Kaže da je u tom trenutku ušla u tunel na čijem se kraju nalazio Isus.

- Sve čega se sećam je da sam se nalazila u veoma dugačkom, mračnom tunelu i da sam se jako brzo kretala ka svetlu koje je emitovalo osećaj ljubavi, ispričala je i nastavila - Čula sam prelepi povetarac i anđele kako pevaju. Svetlo je bio Isus Hrist i toga sam sve vreme bila svesna. Doživela sam i premotavanje čitavog života u glavi i to onih trenutaka neograničene ljubavi i davanja.

Taman kada je krenula ka svetlu osetila je da je neko konopcem povlači nazad.

- Zatvorila sam oči i čula ženu kako zove moje ime. Bila je to sestra, a ja sam ležala na podu.

Foto: Shutterstock

Neki naučnici pak, tvrde da su ovakve vizije normalan fenomen i nisu neophodno znak života posle smrti.

Dr Sam Parinija sa Medicinskog univerziteta u Njujorku kaže da ovo nije prvi put da ljudi opisuju tunel i toplu svetlost punu ljubavi na kraju njega.

- Opisivali su i kako je izgledao susret sa pokojnim rođacima koji su došli da ih dočekaju. Često kažu da nisu ni hteli da se vrate nazad i da im je bilo jako udobno. Kao magnet koji ih privlači - rekao je.

Međutim, i za ovo postoji naučno objašnjenje kao i da ništa od ovoga nije znak života posle smrti već jednostavno odbrambeni mehanizam u kojem mozak skenira i procesuira sve informacije koje je za života skladištio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srle

pre 4 godine

Joj, kad strucnjaci medicine krenu ovo da objasnjavaju pa se zapetljaju u kojekakve budalaste teorije... Mukice.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija