• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

20.10.2019

08:57

33 GODINE ROBIJA ZBOG UBISTVA SVOJE PORODICE I TVRDI DA JE NEVIN! Postoji mogućnost da uskoro to i dokaže! (VIDEO)

Zanimljivosti

33 GODINE ROBIJA ZBOG UBISTVA SVOJE PORODICE I TVRDI DA JE NEVIN! Postoji mogućnost da uskoro to i dokaže! (VIDEO)

Podeli vest

Međutim, posle decenija pažljivog prikupljanja dokaza njegove nevinosti, on tvrdi da je konačno našao onaj koji će pokazati na nije bio na mestu zločina u noći ubistva

Džeremi Bamber, jedan od 38 Britanaca osuđenih na doživotni zatvor zbog ubistva, nikada nije prestao da tvrdi da je nevin i da traži novo saslušanje koje mu sada, posle 33 godine iza rešetaka, možda bude odobreno.

Bamber se odlučio na čudan potez. Sam je sproveo istragu sopstvenog slučaja tako da je njegova ćelija preplavljena kutijama u kojima su brojni dokumenti, zapisi, izjave i fotografije, a među njima je i dokaz jednog telefonskog poziva za koji veruje da će ga konačno osloboditi.

Zločin se desio 1985. godine. Uspaničeni Bamber je pozvao policiju i rekao im da ga je otac pozvao zato što je njegova sestra Bambi "poludela i uzela pušku". Policajci su Bambera sreli na putu ka kući, a zatim su zajedno produžili do nje.


Tamo su zatekli izrešetana tela Bamberovih roditelja, Nevila i Džun, njegovih sestrića Nikolasa i Danijela, kao i njegove sestre, manekenke Šile, zvane Bambi, sa Biblijom i puškom u rukama. Nameštaj je bio ispreturan kao da se u kući odigrala velika borba.

Foto: Printscreen You Tube

Šila Bamber

Nikada nije utvrđeno kojim redosledom su stradali, ali je sve ukazivalo na to da je Bambi poubijala svoje najbliže, osim usvojenog brata Bambera koji je u tom trenutku bio van kuće i zvao policiju.

A onda je došlo do preokreta. Rođaci koji su nasledili imanje su u ormaru našli prigušivač za pušku očišćen od krvi, a policija je na osnovu toga zaključila da Bambi nikako nije čistila i sakrivala prigušivač pre samoubistva.

Bamber je tada postao glavni osumnjičeni, a nakon što su mu brojni svedoci oborili alibi, on je uhapšen i osuđen.

NISAM TEŠKO BOLESTAN! IZA TE PRIČE STOJE NEKI LOŠI LJUDI! Bora Đorđević se oglasio povodom vesti DA IMA RAK!

Međutim, posle decenija pažljivog prikupljanja dokaza njegove nevinosti, on tvrdi da je konačno našao onaj koji će pokazati na nije bio na mestu zločina u noći ubistva.

 

 

Kako Bamber i njegov pravni tim tvrde, nađen je telefonski dnevnik koji pokazuje da je on policiju pozvao iz svoje kuće, a ne iz četiri kilometra udaljene porodične kuće u kojoj se desio masakr.

Bamberovi advokati kažu da to potvrđuje da je njegova sestra Bambi, koja je patila od šizofrenije, počinila ubistva.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija