• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

11.05.2021

09:23

AKO ŽIVITE U STANU, OVE RASE PASA NISU ZA VAS! Prilično su nestašne, razigrane i TVRDOGLAVE! /FOTO/

Zanimljivosti

AKO ŽIVITE U STANU, OVE RASE PASA NISU ZA VAS! Prilično su nestašne, razigrane i TVRDOGLAVE! /FOTO/

Podeli vest

Nažalost, nisu sve rase pasa najsrećniji izbor za one koji žive u stanu. Zato treba voditi računa kad birate svog novog najboljeg prijatelja

Sa bernandincima, rotvajlerima, haskijima stvari su prilično jasne. Jednostavno, ogromni su, potrebna im širina, sloboda i život u stanu sa njima može da bude mučenje i za njih i za vlasnika. Međutim, tu su i druge rase pasa koje bi trebalo da izbegavate ukoliko ćete ih „osuditi“ na život u malom prostoru.

Čivava

 

 

Čivave mogu da prevare jer pomislite da će s njima biti lako – male su. Međutim, prilično su teške za treniranje jer su vrlo tvrdoglave. Uz to, umeju i da budu pomalo agresivne prema deci zbog ljubomore.

Maltezer

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? (@marley_maltese)

 

Mali su i umiljati, ali nisu prava rasa za vašu porodicu ako imate decu, a posebno ako ste u manjem stanu. Ponekad deca mogu da budu pregruba s njima, što maltezere baš pogađa.

Majmunski pinč

 

 

Prilično su nestašni i razigrani, ali i vrlo tvrdoglavi, pa nisu najbolji izbor za ljude u stanu.

Francuski buldog

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bruno.s_world

 

Razigrani su, ali i zahtevni, pa ako im ne date dovoljno treninga, postaće agresivni. Potreban im strog vlasnik.

Ši-cu

 

 

Vrlo je popularan, ali je jako plašljiv, pa ako vas ima više u kući, ovaj pas nije idealan za vas.

Pekinezer

 

 

Neće vam tolerisati da ga tretirate kao igračku i ne uživa u maženju, a i ne voli mnogo decu. Treba mu jaka disciplina i trening da bi bio pravi umiljat kućni ljubimac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija