• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevni avaz

06.08.2021

11:12

OVAJ ČOVEK NIJE SE KUPAO 65 GODINA! A evo i zbog čega /FOTO/VIDEO/

Zanimljivosti

OVAJ ČOVEK NIJE SE KUPAO 65 GODINA! A evo i zbog čega /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Amu Hadži, 83-godišnji Iranac, nezvanično je najprljaviji čovek na svetu jer se nije kupao 65 godina. Razlog za to je – njegov strah od vode, ali i ljubavni jadi

Hadži veruje da će da se razboli ako se okupa i zbog tog uverenja on se nije kupao više od šest decenija.

Ono što većini u svetu deluje nezamislivo, njemu je svakodnevica – živi u iranskoj pustinji i hrani se mesom uginulih životinja.

Dr Dre ima milione, a njegova ćerka je na ulici: "U dugovima sam", "Sa ocem pričam preko advokata"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amou Haji (@amouhaji)

 

S druge strane, on gleda da iole brine o zdravlju, pa pije dosta vode – čak oko pet litara dnevno. Doduše, iz zarđale konzerve.

Voli i da puši, s tim što, kad mu nestane cigareta koje mu neko pokloni, iz lule udiše suvu kravlju balegu.

Meštani veruju da je slomljeno srce razlog što je Amu Hadži izabrao takav način života. On je navodno doživeo ljubavni brodolom u mladosti, pa je od tuge završio kako je završio.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

ко да је црногорац...

gedza

pre 2 godine

eto, razbio covek mit da nehigijena utice na zdravlje te dug zivot...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija