• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

17.12.2021

08:18

ISPAO SAM GLUP, NAJGORI I GROZAN! Nakon intervjua koji je ŠOKIRAO SVET, popularni glumac pokušava da se OPERE: Šta je OVO?!

Zanimljivosti

ISPAO SAM GLUP, NAJGORI I GROZAN! Nakon intervjua koji je ŠOKIRAO SVET, popularni glumac pokušava da se OPERE: Šta je OVO?!

Podeli vest

Holivudski glumac Ben Aflek, koji je u vezi sa latino divom Dženifer Lopez, našao se na stubu srama zbog skandaloznog intrevjua koji je dao u emisiji kod čuvenog radijskog voditelja Hauarda Sterna

Aflek se branio da su njegove reči izokrenute i da je ispalo da je kritkovao svoju bivšu suprugu Dženifer Graner. 

Podsetimo, Ben je izjavio da bi verovatno i dalje bio alkoholičar da je ostao sa Garnerovom u braku. 

Ova izjava razbesnela je svet i njegove fanove, pa je Ben prinuđen da objašnjava šta je zapravo hteo da kaže. Nazvali su ga "neosetljivim, groznim i glupim" tipom. 

- Pričao sam posle toga o tome koliko se poštujemo, koliko nam je stalo jedno do drugog i do naše dece. Pisalo je da sam svoju bivšu suprugu okrivio za svoj alkoholizam, da sam bio zarobljen u tom braku. Ispalo je da sam najgori, neosjetljivi, glupi i grozni tip. Povredilo me je to - rekao je glumac.

Foto: Reuters

Ben Aflek

Aflek je voditelju Džimiju Kimelu rekao da nije bio spreman na to da će pojedinci negativno reagovati na sadržaj njegovog razgovora s poznatim radijskim voditeljem Hauardom Sternom.

- Pričali smo puno o mojoj porodici, alkoholizmu, pravim problemima, kako treba biti odgovoran i pun ljubavi, kako surađujem s bivšom suprugom, kako sam ponosan na to kako zajedno odgajamo svoju decu, kako dajemo sve od sebe. Bio sam oduševljen i pomislio sam da trebam biti iskreniji i samokritičniji. A onda sam video sve te stvari na Tviteru i pitao se: Što je ovo? - rekao je glumac.

Kako navode izvori bliski glumcu, njegova bivša supruga Dženifer Garner nije najbolje primila ove komentare i tvrde da se oseća kao da ju je glumac "ošamario".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 2 godine

Taj tupan ima ogromnu karijeru bez i malo talenta samo zato sto snima filmove za americku propagandu. Zato uvek ima finansije, zato uvek dobija uloge. A to sto je lajao na zenu pa sad pokusava da se izvuce ne prolazi. Samo sta zene vide u njemu, njegovo lice je kao da je neka slika prilepljena, poguren, nikakav izraz lica. U cemu je stvar.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija