• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2022

13:43

STO VAM JE ZATRPAN PAPIRIMA? Evo šta to govori o vašoj LIČNOSTI

Shutterstock

Zanimljivosti

STO VAM JE ZATRPAN PAPIRIMA? Evo šta to govori o vašoj LIČNOSTI

Podeli vest

Čak i oni koji vole red imaju slabe tačke kada je urednost u pitanju

Na osnovu njih psiholozi mogu da otkriju šta ih najviše muči u životu. Gde vi pravite najveći haos?

Ormar

Čeznete za starim vremenima. Neuredan ormar pokazuje da ste nostalgični i da i dalje fantazirate o danima kada ste bili mlađi, mršaviji ili srećniji... Možda vas stara odeća koju čuvate iako je ne nosite podseća na vreme kada ste se osećali kao da možete sve. Ne želite da je se rešite jer ne želite da nestanu osećanja koja vas asociraju na neke bolje dane. Da biste živeli punim plućima, pustite prošlost i usmerite misli na budućnost.

Sto

Slaba tačka vam je strah od obaveza. Hrpe papira i sitnica na stolu mogu biti izgovor za odugovlačenje i izbegavanje obaveza i odluke da se pokrenete i krenete dalje. Uvek kada zanemarite taj lom, zapravo izbegavate da se suočite s problemima ili novim poslovima. Ipak, odugovlačenje samo stvara pritisak jer neke stvari u životu ne možete da izbegnete, zato se bolje suočite s njima odmah i rešite ih.

Foto: Shutterstock

Saznajte koji je vaš strah

Automobil

Vaš problem je što ne postavljate granice. Što je više nereda u automobilu, to je manje mesta u njemu za vas. Ova vrsta nereda otkriva da dopuštate da se stvari i ljudi usele u vaš život, pa i tamo gde ne bi trebalo. Nered u automobilu je često prvi znak da se osećate preopterećeno. To može biti dokaz da pokušavate da se oduprete potrebi da ponekad riskirate ili da nekom kažete ne.

Ostava

Imate problema s osećajem krivice. Čuvate tamo svakakve stvari poput starih novina, polomljenih ukrasa ili suvenira koje ste dobili od prijatelja. Od same pomisli da je vreme da to odmah izbacite postaje vam još teže jer se osećate kao da brišete jedan deo svog života. Ostavite samo one stvari koje vas razvesele kada ih vidite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija