• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.01.2022

20:19

ŠTA ODABIR KUĆNOG LJUBIMCA OTKRIVA O VAMA? Ukoliko maštate o hrčku, vi ste zabavna osoba, a ako želite ZMIJU...

Zanimljivosti

ŠTA ODABIR KUĆNOG LJUBIMCA OTKRIVA O VAMA? Ukoliko maštate o hrčku, vi ste zabavna osoba, a ako želite ZMIJU...

Podeli vest

Ako do sada niste imali ljubimca, a planirate, izbor životinje otkriva mnogo o vašem karakteru

Pas – ukoliko maštate da udomite psa emotivni ste. Pas voli i privržen je svom vlasniku apsolutno i uvek, ceo svoj život. Svaki dan koji pas provodi sa vama je najsrećniji u životu vašeg psa. Ne kaže se bez razloga da je pas najbolji čovekov prijatelj. Oni poštuju i cene svog vlasnika, čime dokazuju da da vas niko nikada neće voleti koliko vaš pas.

Foto: Pexels

Pas

Mačka – mačka ne zahteva tu količinu pažnje koliko pas, dokle god joj obezbeđujete dovoljno hrane mačka uglavnom može sama. Zbog toga što se o njoj ne morate preterano mnogo brinuti ukoliko maštate da nabavite mačku bezbžni ste.

Ribice – imate strah od obaveza. Ribama je zaista neophodna minimalna briga, pa nisu velika obaveza.

Zmija – ukoliko posedujete zmiju ili maštate da je posedujete kao kućnog ljubimca neustrašivi ste. Vi ste osoba uvek spremna za nove avanture, i retko čega se bojite.

Hrčak – ukoliko maštate o hrčku, zabavna ste osoba. Kao što hrčak obožava točak koji se vrti i da se oko njega nešto stalno dešava takvi ste i vi, volite zabavu i često se smejete.

Foto: Pixabay

Egzotične životinje – Ukoliko ste ljubitelj egzotičnih životinja za vas se može reći da ste pomalo hladnokrvni. Egzotične životinje je nešto pripitomiti, njima više odgovara njihovo prirodno okruženje nego zatvorenost između četiri zida.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17