• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2022

10:33

ČUDO U BOLNICI! Otac nameštao ANTENU i pao sa KROVA  - slomio svaku KOST u TELU, a sada se čudesno oporavlja iako je bio u KOMI (VIDEO)

Pixabay

Zanimljivosti

ČUDO U BOLNICI! Otac nameštao ANTENU i pao sa KROVA - slomio svaku KOST u TELU, a sada se čudesno oporavlja iako je bio u KOMI (VIDEO)

Podeli vest

Otac, Ijan Lok (53) koji je umalo izgubio život nakon pada sa krova kuće šokirao je doktore svojim čudesnim oporavkom

Ijan Lok iz Temsajda skliznuo je sa krova svog prijatelja kada je pokušavao da postavi televizijsku antenu u septembru 2021. godine.

On je hodao na vrhu krova kuće, a onda je pokušao da se prevrne kako bi izbegao pad.

Međutim, taj potez ga nije spasio i pao je sa krova i slomio svaku kost u svom telu, a lekari su rekli njegovoj porodici da se oproste od Ijana jer je pre toga bio i na transplantaciji pluća.

Iako je bio osam nedelja u komi i dobio koronu, Ijan se nekim čudom oporavio, iako će zbog ove situacije verovatno ostati trajno nesposoban da hoda.

Foto: Reuters

Bolnica

"Kada sam pao na pod, rekao sam svojoj ženi da ne osećam noge. Bio sam toliko zbunjen, nisam znao gde sam. Znao sam da imam problem jer nisam mogao da se pomeram".

Nakon što je njegov prijatelj pozvao Hitnu pomoć, situacija se pogoršala. Ijan je krvario iz usta i Hitnoj pomoći je trebalo da stigne sat i 40 minuta, piše Daily Mail.

Zanimljivo je da je Ijan svojoj ćerki rekao:

-Ne idem nigde, ja sam kao mašina.

Kada se probuio nije mogao da pomeri ništa sem svojih palčeva. Leđa su mu bila slomljena na nekoliko mesta, a ruka zgnječena. Nakon toga je bio i Covid-19.

Lekari kažu da Ijan može da ostane invalid do kraja života, ali je njegovo raspoloženje dobro i oporavak neverovatan.

Ijan je zahvalan Bogu što je uopšte živ i zbog toga kaže da nema razloga za neraspoloženje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Okolina Mancestera .. Hitnoj pomoći je trebalo da stigne sat i 40 minuta .. pa kad krenete da kritikujete nasu hitnu imajte ovaj podatak na umu .. Zivela Srbija!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija