• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

06.02.2022

08:24

Stavila je samo JEDNU STVAR u mikrotalasnu i očistila je za TREN OKA - bez hemikalija! Evo i KAKO! (VIDEO)

Zanimljivosti

Stavila je samo JEDNU STVAR u mikrotalasnu i očistila je za TREN OKA - bez hemikalija! Evo i KAKO! (VIDEO)

Podeli vest

Uz sasvim jednostavan trik, vaša mikrotalasna će biti blistava i sjajna za samo tri minuta.

@jessicahaizman Let’s be friends! Follow here, YT, & IG! ? #cc #microwave #cleanmicrowave #howtoclean #cleaninghack #lifehack #learnsomethingnew #deepclean #routines ♬ original sound - Jessica Haizman | Home Tips

Postoje mnoge predrasude vezane za mikrotalasne, o njenim (negativnim) uticajima na zdravlje i okolinu, međutim, nema sumnje da u današnje vreme, skoro da nema domaćinstva kome ovaj kućni aparat ne olakšava život. 

Ipak, nikada nije zabavno kada dođe vreme za čiščenje istog, naročito što je takvog obilika da je malo i nepristupačna za detaljisanje.

Naravno i ovde postoji najjednostavnije rešenje i to bez hemikalija ili napornog ribanja. 

Foto: pexels.com

mikrotalasna

Sve što treba da uradite jeste da sipate vodu u činiju koja je podobna za mikrotalasnu, stavite je unutra i uključite na makar tri minuta. 

Para će takoreći istopiti zalepljene masnoće i nečistoće, pa će biti dovoljno da samo krpom dobro pređete i skinete prljavštinu. 

Korisnica TikTok-a, Džesika Haizman, koja sa svojim pratiocima redovno deli kućne savete, kaže da ovaj trik sigurno funkcioniše, a pokazala je u svom snimku kako to izgleda.

Da li biste probali ovako nešto?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija