• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2022

20:07

Žena nakon smrti muža na tavanu otkrila NEVEROVATAN PRIZOR

Pixabay

Zanimljivosti

Žena nakon smrti muža na tavanu otkrila NEVEROVATAN PRIZOR

Podeli vest

Jedna udovica je ostala iznenađena nakon što je saznala za skriveni hobi svog pokojnog muža koji je tajno punio njihov tavan prepariranim životinjama, od kojih su neke bile iz prošlog veka.

Džuli Gitos (62) je nakon smrti muža unajmila majstore da joj porave tavan na koji godinama nije ulazila. Čim su radnici započeli posao pitali su je šta da rade sa svim kutijama koje su tamo našli, a ona nije imala pojma o čemu pričaju dok nije ugledala zaprepašćujući prizor: gomilu prepariranih životinja!


Tu su bili lavlja glava sa pravim zubima iz dvadesetih godina prošlog veka, zebra, beli zec, jazavac, lisica, afrička antilopa...tu je bilo i jedno štene, par crvenih veverica i zeleni detlić koji datiraju iz 1860-ih, kao i mnoštvo riba i ptica.

Žena je ispričala da nije imala pojma da je njen partner Kevin proveo godine skupljajući na desetine životinja na njihovom tavanu.

Foto: Pixabay

Prepariranje životinja je čest hobi


- Nikada mi nije bilo dozvoljeno da uđem u potkrovlje, ali nakon što sam izgubila Kevina, trebalo mi je nešto da se uradi na tavanu. Radnik mi je rekao: 'Da li ste znali da gore ima puno kutija?' Bila sam u čudu - rekla je i nastavila:

- Bila sam iznenađena kako je Kevin uspeo da sve to odvuče na tavan, a da ja nisam znala, a onda sam otkrila da je naš sin Džejms pomogao svom tati da premesti stvari u potkrovlje kako ih ja ne bih pronašla.


Udovica kaže i da je bila svesna Kevinovog interesovanja za ovaj hobi, ali  nije imala pojma koliko je ogromna njegova kolekcija, i pravi šok usledio je kada je našla još 150 komada skrivenih u njihovoj garaži.


- Garaža je bila Kevinov domen i nisam mnogo ulazila tamo. Znala sam da ima taj hobi, ali nisam ni pretpostavlja dokle je to otišlo. Oko 150 komada bilo je naslagano jedna iza druge na dubokim policama u garaži - ispričala je žena.


Kolekcionari su ovu zbirku ocenili kao jednu od najneobičnijih i spremni su za nju da plate oko 10.000 funti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija