• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.02.2022

20:17

PIJETE GORKU KAFU? Evo šta to govori o vama!

pexels.com

Zanimljivosti

PIJETE GORKU KAFU? Evo šta to govori o vama!

Podeli vest

Naučnici ističu da ljubitelji gorke kafe imaju psihopatske osobine

Nedavno objavljena studija otkrila je vezu između uživanja u jakoj, gorkoj kafi i psihopatskim tendencijama ili sadizmom.

U istraživanju je učestvovalo više od 1.000 odraslih, koji su odgovarali na pitanja o napicima i hrani koju vole. Uradili su i serije testova ličnosti, kako bi utvrdili ko od njih ima antisocijalne osobine ličnosti, poput sadizma, narcisoidnosti ili psihopatije.

Foto: unsplash.com

Utvrđeno je da postoji veza između uživanja u gorkim ukusima i psihopatskih crta ličnosti

Tim naučnika je utvrdio da postoji veza između uživanja u gorkim ukusima i psihopatskih crta ličnosti.

Najjača veza utvrđena je između uživanja u gorkoj hrani, kao na primer u gorkoj kafi, i „svakodnevnog sadizma“, odnosno uživanju u nanošenju umerenog bola ljudima u okolini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija