• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

28.02.2022

16:41

Sloboda Mićalović pokazala PRAVO LICE! Glumica otkrila kako izgleda BEZ ŠMINKE, komentari samo PLJUŠTE! (FOTO)

Instagram/sloboda_micalovic_boba

Zanimljivosti

Sloboda Mićalović pokazala PRAVO LICE! Glumica otkrila kako izgleda BEZ ŠMINKE, komentari samo PLJUŠTE! (FOTO)

Podeli vest

Glumica Sloboda Mićalović zbog prirode posla često koristi šminku, a sada je pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju.

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših glumica na našoj javnoj sceni. Zbog prirode njenog posla, mnogobrojnih uloga i raznih TV gostovanja, sasvim je logično da često koristi šminku, mada se i tada trudi da bude svedena. 

Ipak, mnogi su se pitali da li Sloboda i bez šminke izgleda tako lepo, a ona je samo jednom fotografijom, koju je objavila na društvenoj mreži Instagram, odbacila sve nedoumice. 

Glumica je postavila fotografiju na kojoj je u potpunosti bez šminke, a komentari su odmah počeli da se nižu:

- Lepotica

- Svakim danom sve lepša i lepša

- Čeka se Monika Beluči da ostavi neko srce - bile su samo neke od poruka. 

- Zubato sunce - napisala je Sloboda uz fotku.

Evo i kako je izgledala:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
I opet

pre 2 godine

Ne znam sta vise reci o ovoj gospodji koja stenje od zadovoljstva ili pak ne zadovoljstva. Bila bi korisnija u nekom realnom sektoru nego sto nam se prodaje pod klasa glumicu, isto vazi i za njenu seku i slicne poput natase Ninkovic,. Ali zato Hristina Popovic, branka katic, paulina manov, natasa markovic nesto dokazuju..fala za ugodjaj..svaka cast.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija