• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

12.03.2022

12:57

ZA RUKE MEKANE KAO PAMUK! Manikirka Bojana otkriva SAVRŠEN RECEPT za piling, a OVO će vas rešiti zanoktica!

Zanimljivosti

ZA RUKE MEKANE KAO PAMUK! Manikirka Bojana otkriva SAVRŠEN RECEPT za piling, a OVO će vas rešiti zanoktica!

Podeli vest

Manikirka Bojana Jakovljević za Informer.rs deli nekoliko saveta zbog kojih ćete imati lepe i negovane ruke.

Kada se radi o nezi, jedna od veoma bitnih stvari jeste da ne zanemarite vaše ruke. Nežnu kožu, uredne nokte i zanoktice, može imati svaka žena, važno je samo da zna na koji način to može da postigne.

Kao i uvek, savete je najbolje dobiti iz prve ruke, od profesionalaca, pa smo se tako ovaj put oslonili na višegodišnje iskustvo manikirke Bojane Jakovljević.

Bojana već dugi niz godina ulepšava dame u salonima na Žarkovu i Banovom brdu, a jedan od razloga zbog kojeg joj se klijentkinje uvek vraćaju, jeste i taj što redovno prati trendove, kada su nokti u pitanju.

- Veoma je bitno da kažemo da je nega ruku ogledalo nas samih. Ipak, žene koje mnogo rade i kojima su ruke u vodi, slobodno mogu da kažu doviđenja ispucaloj koži i zanokticama. Važno je da žene znaju da je za lepotu ruku bitna koža, zanoktice, kao i sami nokti. Prirodni pilinzi su važni za negu kože, a ovaj je jedan od najefikasnijih:

Foto: Foto: Privatna arhiva

Bojana Jakovljević

U činiju sipajte šoljicu maslinovog ulja, tri kašičice maka, jednu kašicica meda i jedan ceđeni limun. Sve to umutiti i utrljati u svoje ruke, staviti najlon kesu na ruke i držati 25 minuta. 

Za zanoktice treba da stavite u jednu teglicu pet AD kapi, 25g kokosovog ulja (pola teglice od 50g) i dodati tri kašicice orahovog ulja. Sve pomešate i mažite svaki dan, tri puta dnevno.

Pored ovih prirodnih maskica, za lepe i sređene nokte, preporučujem gel lak. Možete ga raditi na oko tri nedelje i nema nikakvih štetnih struktura - ističe Bojana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17