• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

15.04.2022

21:26

Ovaj zlatni retriver je NAJSLAĐI parking senzor IKADA! Precizniji je od "originala"! (VIDEO)

Instagram/cutedogsworldwide

Zanimljivosti

Ovaj zlatni retriver je NAJSLAĐI parking senzor IKADA! Precizniji je od "originala"! (VIDEO)

Podeli vest

Pas koji imitira parking senzor je nešto najmedenije što ćete danas videti.

Opšte je poznato da psi mogu dobro da se treniraju i nauče svašta, ali se ipak svaki put kada naiđemo na neki neobičan snimak, iznenadimo koliko mogu da budu pametni. 

Ovaj put smo nabasali na video u kome se nalazi jedan presladak zlatni retriver, koji je očigledno otkrio svoju svrhu u životu, a to je da bude "parking senzor". 

Zapravo, na snimku se može videti kako precizno usmerava automobil, pokazujući mu dokle može da ide. Kada se auto približio do "kritične" tačke, pas je počeo da laje i to je bio jasan znak da vozilo treba da stane. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta.  

S obzirom da kreće lepo vreme, pa i sezona krpelja, važno je zaštititi naše četvoronožne prijatelje i biti informisan o bolestima koje mogu da se pojave, upravo zbog krpelja. 

Ukoliko želite detaljnije da se uputite na ovu temu, to možete učiniti klikom na link OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija