• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.04.2022

17:20

UDOMILI SU ŠTENE I PREKO NOĆI SU SE OBOGATILI! Samo su ga izveli u šetnju, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO! (VIDEO)

printscreen instagram

Zanimljivosti

UDOMILI SU ŠTENE I PREKO NOĆI SU SE OBOGATILI! Samo su ga izveli u šetnju, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO! (VIDEO)

Podeli vest

Pas Oli doneo je svojim vlasnicima mnogo ljubavi, ali i nešto čemu se nisu nadali ni u najluđim snovima

Oli je doneo jednoj porodici pravu sreću svojim dolaskom. I nije reč samo o emocionalnom ispunjenu koje donosi ljubimac, već je on sa sobom doneo još nešto - sreću koja se broji, ni manje ni više, nego zlatnicima.

Naime, tokom prve šetnje malenog Olija, kog je na ulicu izveo njegov gazda Adam Klark iz Blekpula, pas je iskopao čak 15 zlatnika i to onih čija je vrednost procenjena na neverovatan iznos od čak 7.200 dolara.

Inače, pas je kupljen prošlog meseca i pripada rasi Lagoto romanjolo, čuvenoj po oštrom njuhu i spretnosti u pronalaženju zakopanih stvari, naročito tartufa. Porodica nije skrivala oduševljenje i to ne samo zbog bogatstva koje im je štene donelo, već i zbog novog člana porodice kog su nazvali „lovcem na blago“.

Klark tvrdi da su on i njegova porodica shvatili da je maleni Oli poseban čim su ga ugledali.

- To je bila ljubav na prvi pogled - istakao je on i otkrio detalje kako je štene najpre nanjušilo, a zatim i iskopalo vredne parice iz zemlje.

- Bukvalno smo hodali desetak minuta, a onda se on iznenada zaustavio i naglo krenuo da kopa po zemlji. Uskoro sam ugledao nešto neobično. Nije mi bilo potrebno mnogo da shvatim o čemu je reč - priznao je Klark i naveo kako je reč o gomili zlatnika koji datiraju iz 19.veka.

Adam je zlatnike odneo kod vodećih trgovaca zlatom u zemlji, Čards Koin i Bilion Diler, koji su zlatnike procenili na oko 7.200 dolara.

- Štene je zaista pravo blago, baš onako kako ga je opisao i sam vlasnik a on jedva čeka njihovu narednu šetnju - zaključili su britanski mediji.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZAŠTO ČIVAVE DRHTE? Ovo su razlozi!
Zanimljivosti

ZAŠTO ČIVAVE DRHTE? Ovo su razlozi!

Čivave imaju reputaciju prilično nervoznih i razdražljivih pasa. Mnogi veterinari se, kada se radi o ujedljivosti, više žale na čivave nego na pit bulove. Ipak, čivave spadaju u grupu najomiljenijih rasa pasa kada su u pitanju ljubimci

28.04.2022

07:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija