• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

19.05.2022

21:35

ANĐEO U BELOM! En Hatavej zasenila sve na KANSKOM FESTIVALU - ovaj detalj na njoj ODUŠEVLJAVA! (FOTO)

AP Photo/Daniel Cole

Zanimljivosti

ANĐEO U BELOM! En Hatavej zasenila sve na KANSKOM FESTIVALU - ovaj detalj na njoj ODUŠEVLJAVA! (FOTO)

Podeli vest

Čuvena glumica En Hatavej bila je zvezda na Kanskom festivalu, a mnogi su ostali nemi na njenu lepotu i stil.

Holivudska glumica En Hatavej bila je jedna od gošći na 75. kanskom festivalu i tom prilikom odnela ovacije svih prisutnih.

En je blistala u dugačkoj beloj haljini, koju je upotpunila kratkim ogrtačem, kao i veoma upečatljivim nakitom

Detalj koji je mnogima upao u oko definitivno je bila "bogata" ogrlica sa plavim kamenom. Ogrlica i prstenje su odlično išli uz celu kombinaciju, a mnogi su se iznenadili što se, kada je frizura u pitanju, odlučila za potpunu jednostavnost.

Kosa joj je bila osušena, čak ne ni isfenirana preravno, već je ležerno padala preko ramena. U skladu sa frizurom, šminka je takođe bila minimalna, prirodno ističući njenu lepotu. 

Kako je En izgledala možete videti u galeriji sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija