• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

05.06.2022

09:27

TI SI DŽUKELA! Rekla je da BRANI muževljevim roditeljima da viđaju unuče, a kad je otkrila i ZAŠTO, svi su je NAPALI!

Shutterstock

Zanimljivosti

TI SI DŽUKELA! Rekla je da BRANI muževljevim roditeljima da viđaju unuče, a kad je otkrila i ZAŠTO, svi su je NAPALI!

Podeli vest

Žena je javno podelila svoju porodičnu ispovest, ali nije naišla na reakcije koju je očekivala

Za naše podneblje i nije toliko neobično da se snaja ne slaže dobro sa svekrom i svekrvom, međutim, neke žene odlaze i korak dalje. 

Ova supruga je otkrila da svom detetu takoreći brani da viđa babu i dedu i to iz njoj sasvim opravdanih razloga - nečistoće:

- Muž mi kaže da njegovima nije pravo što dete retko vodimo kod njih. E pa štrokavci, kad bi malo očistili stan možda bih i došla. Svekar i svekrva i zaova, koja je povrh svega uzela neku džukelu sa ulice i drži je u stanu. E pa NIKAD vam neću dovesti unuka, a i vi niste dobrodošli. Mrš prljavci - napisala je ova žena, a onda dobila komentare koje sigurno nije očekivala:

- Ženo, to je pas, a džukela si ti.

- Prljava ti duša, tu je problem.

Foto: Shutterstock

svekrva

- Mislim da si baš bezobrazna i sebična. Mogu da razumem da ti je gadno zbog nekih stvari, jer sam i sama gadljiva, ali preteruješ. Dete mora da viđa i očevu familiju, barem ih pozovi na neko zajedničko druženje ili neka muž odvede dete kod njih.

- Njušim razvod.

- Podržavala sam dok nisam pročitala da ne želiš ni da ti dođu, to im je unuče i naravno da se užele da ga vide i da budu s njim, a ti si prava džukela ako se tako ophodiš prema njima - glasili su neki od komentara, a većini ljudi takođe nije bilo jasno zašto je problem da oni dođu kod njih, kad već ne želi da vodi dete kod babe i dede u stan.

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija